BakstKaker og Dessert

Topp 5 bakefavoritter

1 Mins read

Helger betyr for min del full familiekos! Alle sammen er hjemme fra jobb og barnehage noe som betyr at vi kan tilbringe masse koselig tid sammen. Og det kommer vel ikke som noe sjokk at jeg elsker å tilbringe tid sammen med favorittpersonene mine på kjøkkenet! Denne helgen står altså baking på agendaen her i huset og derfor har jeg også funnet frem de bakeoppskriftene som dere lesere liker best, så her kommer Topp 5 Bakefavoritter! Kanskje du finner en ny (eller gammel) favoritt som du kan lage alene eller med dine kjære i helgen?

Nydelig Eplekake

En skikkelig god eplekake laget på norske epler og masse kanel er selve smaken av høsten spør du meg. Prøv å lage denne nydelige eplekaka og server gjerne med pisket krem eller vaniljeis til! Oppskriften finner du her!

Kakaoballer

Kakaoballer er en av de raskeste (og kanskje enkleste) kakeoppskriftene jeg vet om og har publisert her på bloggen. Kakaoballer har en herlig smak av sjokolade og er superenkle å bare slenge sammen. Oppskrift på kakaoballer finner du her!

Biscotti med nøtter og sjokolade

Biscotti er italienske kjeks som ofte serveres til kaffe. De har utrolig lang holdbarhet og du kan lage de i utallige varianter. Denne varianten er med nøtter og sjokolade, og du finner oppskriften her!

Saftige Brownies

En god og saftig brownie har så lenge jeg kan huske vært en av de kakene det har gått mest av i bursdager. Men brownie er ikke bare for bursdager og fest, det er nemlig lov til å bake denne enkle, saftige kaka en vanlig helg eller hverdag også. Oppskriften finner du her!

Grove vafler

Vafler er en tidløs klassiker. Jeg har enda til gode å møte en som ikke liker vafler. Og med disse grove vaflene kan man også nyte vafler enda oftere. Grove vafler passer perfekt til frokost, lunsj eller bare til kos. Oppskrift på grove vafler finner du her!

Translate »
%d bloggers like this: