Annet

Spiselige Julegaver

2 Mins read

Usikker på hva du skal gi til den som har alt? Hva med å lage en litt mer personlig julegave i år? Prøv en av disse spiselige julegavene:

Serinakaker

Sprøe, deilige småkaker som smelter på tunga! Det er serinakaker på sitt beste! Ha de over på en pen krukke eller i en lufttettboks, og gi til noen du er glad i. Oppskriften finner du her.

Hjemmelagde marsipanfigurer

Marsipan er for mange et høydepunkt i julen. Men har du noen gang prøvd å lage marsipan selv? Slipp fantasien løs og lag søte, velsmakende marsipanfigurer! Oppskrift her.

Tacokrydder

Taco er en middagsfavoritt hos de aller aller fleste. Bland sammen ditt eget tacokrydder ved å følge denne oppskriften.

Biscotti

Biscotti er en deilig småkake som for mange er like god til kaffen året rundt som den er til jul. Ha den på en krukke og gi bort til en kjær venn. Følg denne oppskriften for nydelige biscotti.

Brente Mandler

Brente mandler er et must til jul! Å få et glass fylt med disse velsmakende nøttene er bare gull verdt, og så koselig! Lag brente mandler ved hjelp av denne oppskriften.

Mikrokonfekt

Mikrokonfekt er for de som ikke ønsker å stå lenge på kjøkkenet, men likevel ønsker deilige søtsaker. Lag mikrokonfekt på under 30 minutter ved å følge denne oppskriften. OBS! Her må boksen du legger de i stå kjølig!

Veganske karameller

Hvem vil vel ikke ha ferske karameller til jul? Denne oppskriften gir deg smakfulle allergivennlige karameller som i tillegg er veganske! Oppskriften finner du her!

Fløtekarameller

Hjemmelagde fløtekarameller ligger hvert år under juletreet til våre kjente og kjære, i år er intet unntak. Lag disse nydelige karamellene med denne oppskriften.

Julete

Varme drikker hører den kalde og mørke årstiden til. Med en hjemmelaget julete sprer du varme og deilige juledufter inn i hjemmene til dine kjære. Oppskriften finner du her.

Kakaoballer

Kakaballer er noe av det beste som finnes. Enkle å lage og herlige å få. Oppskriften finner du her.

Granola med kanel

Hjemmelagd granola byr på deilige smaker ved frokostbordet. Lag en pose med denne knasende herligheten og gled noen til jul med sprø granola. Oppskriften finner du her!

De aller fleste av disse oppskriftene kan gjøres om til allergivennlige og veganske. Er du usikker på hvilke produkter du skal benytte deg av eller spørsmål til oppskriftene, kontakt meg i kommentarfeltet eller via messenger på facebook siden min som du finner her!

God Jul!

You may also like
BakstKaker og Dessert

Nelliknøtter

1 Mins read
Disse sprø og smakfulle nelliknøttene er perfekte å bake i førjulstiden. Server de ved besøk, til kaffen eller pakk de inn å… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65137a374fce8', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Annetkrydder

Pumpkin Spice

1 Mins read
Smaken “pumpkin pie” eller “pumpkin spice” har med de siste årene blitt en populær smak på alt fra drikke til bakst. Denne… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65137a3752478', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Annet

Julemarengs

1 Mins read
Marengs, eller pikekyss, er er deilig godteri som smelter på tunga. Enkle å lage og fantastiske å gi bort. Har du forresten… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65137a37546b3', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: