MiddagUkemeny

Ukemeny – Uke 4

1 Mins read

Nå går vi inn i den fjerde uka av 2021. Hittil kan det virke som om det ikke akkurat går så veldig bra nå som 10 kommuner nettopp er stengt ned. Men vi får prøve å løfte hodet å tenke positivt! Så her kommer en ny uke med nye muligheter og nye smakfulle retter til middagsbordet. Dette er også hittil årets billigste ukemeny!

Mandag – Linsegryte

Tirsdag – Kyllingsalat m/ dressing

Onsdag – Stekte nudler m/ kylling

Torsdag – Pølsegryte ala stroganoff

Fredag – Tacopasta

Lørdag – Risotto med sopp

Søndag – Tomatsuppe m/ brød

Uka består ikke bare av middager. Derfor har jeg valgt ut to oppskrifter jeg synes kan få skinne litt ekstra denne uka:

Ukens søteoppskrift: Sitronkake

Ukens ekstra: Aioli

Nedenfor finner du en total handleliste for alle de 7 middagene i denne ukas middagsmeny. Jeg forventer at salt, pepper, sukker, maizena, sukker, 2-3 brødskiver og olje til steking er noe man har fra før. Jeg ønsker også å gjøre dere oppmerksomme på at jeg har sett bort ifra makaroni i tomatsuppa og hvitvin i risottoen (denne erstattes med buljong), men at dette er noe dere kan ha med hvis det er ønskelig. Noen har mest sannsynlig en eller flere av disse ingrediensene hjemme fra før av, noe som da bare gjør det billigere å følge ukas meny. Men for de som lurer, en handlekurv med de samme varene på handleliste kom på ca. 1048,80kr.

HANDLELISTE

Grønnsaker:

 • 2 x poser sjalottløk (ca.500g)
 • 1 x pk gulrøtter
 • 1 x pk hvitløk (2-3 srk)
 • 1 x stk ingefær
 • 1 x pk rød chili
 • 1 x stk rødløk
 • 1 x pk spinat
 • 1 x pk ruccola
 • 1 x pk cherrytomater
 • 1 x stk salathode
 • 1 x stk stangselleri
 • 1 x vannkastanjer
 • 1 x boks minimais
 • 1 x stk løk
 • 4-500g sopp
 • 1 x boks kidney bønner
 • 1 x stk sitron

Meieriprodukter og egg:

 • 2 x beger rømme
 • 1 x beger creme fraiche
 • 1 x ost
 • 1 x parmesan

Kjøtt, fisk og kylling:

 • 1 x 1kg kyllingfilet
 • 1 x pk kjøttpølse
 • 1 x pk kjøttdeig

Bakevarer:

 • 1 x natron

Annet:

 • 1 x karri
 • 1 x boks kokosmelk
 • 1 x pk røde linser
 • 1 x pk pinjekjerner
 • 1 x pk eggenudler
 • 1 x stk soyasaus
 • 1 x oystersaus
 • 1 x pk kjøttbuljong
 • 1 x pk grønnsaksbuljong
 • 1 x tomatpure
 • 1 x tacopulvermix
 • 1 x pk pastaskruer
 • 1 x glass salsa
 • 1 x pk risottoris
 • 1 x salvie
 • 2 x bokser hakkede tomater

Nyt middagen!

You may also like
Ukemeny

Ukemeny for Uke 5

1 Mins read
God Mandag Alle Sammen! Jeg håper alle har en strålende start på uka og er klare for nye smaker, nye oppskrifter og… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651384184dd5a', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukemeny

Ukemeny for Uke 4

1 Mins read
Denne uken byr på mange gode smaker! En fin blanding av raske middager og middager som virkelig har noe å tilby. Flere… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6513841855515', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Ukemeny for Uke 3

1 Mins read
Tenk at vi allerede har kommet halvveis i første måned i 2023! Bare jeg som synes tiden allerede har begynt å gå… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651384185c7cd', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: