Fargerike Påskeegg til frokost

615

Påsken handler for meg om god mat, godt selskap, familiekos og en haug med farger. Påskefargene er så muntre og symboliserer at våren virkelig har kommet, og det ikke er lenge igjen til de første blomstene dukker opp i grøftekanten.

Som en ekstra barnslig tobarnsmamma synes jeg det er like stas som de små med nye ting som gjerne kan bli nye tradisjoner. I år eksperimenterte vi oss frem til en morsom og fargerik måte som gjorde at vi kunne spise påskeegg hver eneste dag!

Disse påskeeggene her er nok hakke sunnere enn hva påskeharen kommer med, men minst like morsomme!

Her trenger du hele tre ingredienser:

Konditorfarge i ønsket farge (og husk konditorfarge funker som maling, bland deg frem til spennende farger!)

Egg til de som vil ha egg

Vann til å koke eggene i.

Rør ut konditorfarge i kokevannet. (For ekstra farge kan du også la eggene ligge i 15-30 minutter i fargetvann før koking). Kok opp vannet og legg eggene forsiktig oppi. For bløtkoking la eggene koke i 5-6 minutter og 8-10 minutter for hardkokte egg.

Leave a Reply

Close
© Copyright 2020. All rights reserved.
Close
Translate »
%d bloggers like this: