Frokost

Fargerike Påskeegg til frokost

1 Mins read

Påsken handler for meg om god mat, godt selskap, familiekos og en haug med farger. Påskefargene er så muntre og symboliserer at våren virkelig har kommet, og det ikke er lenge igjen til de første blomstene dukker opp i grøftekanten.

Som en ekstra barnslig tobarnsmamma synes jeg det er like stas som de små med nye ting som gjerne kan bli nye tradisjoner. I år eksperimenterte vi oss frem til en morsom og fargerik måte som gjorde at vi kunne spise påskeegg hver eneste dag!

Disse påskeeggene her er nok hakke sunnere enn hva påskeharen kommer med, men minst like morsomme!

Her trenger du hele tre ingredienser:

Konditorfarge i ønsket farge (og husk konditorfarge funker som maling, bland deg frem til spennende farger!)

Egg til de som vil ha egg

Vann til å koke eggene i.

Rør ut konditorfarge i kokevannet. (For ekstra farge kan du også la eggene ligge i 15-30 minutter i fargetvann før koking). Kok opp vannet og legg eggene forsiktig oppi. For bløtkoking la eggene koke i 5-6 minutter og 8-10 minutter for hardkokte egg.

You may also like
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518df6cdb215', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Lettvint Omelett i ovn

1 Mins read
Omelett er en rett som jeg bare elsker! Du kan spise den til absolutt alle måltider, og det finnes ikke annet enn… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518df6cdcfb8', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Supper

Smakfull tomatsuppe med orzo og kjøttboller

1 Mins read
På grå og regnfylte dager er det godt med en middag som varmer. Supper i alle smaker og former er skikkelig regnværsfavoritt!… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518df6cdebc2', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: