Uncategorized

Babybelsnacks

1 Mins read

Vi har alle sett de. De runde, søte små ostene som passer ypperlig i matpakka. Jeg snakker selvfølgelig om babybel! Du har helt sikkert prøvd disse som en helt vanlig snacks, men har du noen gang prøvd å fritere dem? Det er bare så utrolig godt, og er en skikkelig snacks! Her har du et godt alternativ til mozzarellasticks!

Babybelsnacks

Ingredienser:

 • 1 pose babybel
 • Ca. 150 g panko breadcrumbs
 • Ca. 80 g mel
 • 1 ts salt
 • 1 ts pepper
 • 1 egg
 • Olje til fritering

Slik gjør du det:

 1. Fjern embalasjen på babybelene. Legg de på en tallerken og sett i fryseren i cirka en time.
 2. Varm opp oljen til cirka 160 grader.
 3. Gjør klar 3 skåler. Den første blander du mel, salt og pepper i. En med pisket egg og den siste med panko.
 4. Dypp en fryst babybel først i bollen med mel, så egg også dekk til slutt med panko. Friter i et par minutter på hver side. Osten smelter fort, så snu med en gang den begynner å bli gyllen. Gjenta med resten og ta de ut på en rist for å la de renne av seg litt før servering.
 5. Server med god dip.
 6. Nyt!
You may also like
MiddagVegetar

Thai Red Curry Nudler

1 Mins read
Thai Red Curry Nudler har blitt en av mine favorittretter når jeg har dårlig tid, men har lyst på noe med mye… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a72f1ee073', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Hvitløk- og pizzastykker

1 Mins read
OBS disse hvitløk- og pizzastykkene er svært avhengighetsskapende og det er stor fare for at du spiser mer enn en bit! Dette… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a72f1ef7fa', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Lammestek med hvitløk og rosmarin

1 Mins read
Lammestek er en klassiker når det kommer til skikkelig festmiddager, gjestemiddag og ikke minst helgemiddag! Denne digge middagen er både enkel og… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a72f1f0d3c', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: