Babybelsnacks

795

Vi har alle sett de. De runde, søte små ostene som passer ypperlig i matpakka. Jeg snakker selvfølgelig om babybel! Du har helt sikkert prøvd disse som en helt vanlig snacks, men har du noen gang prøvd å fritere dem? Det er bare så utrolig godt, og er en skikkelig snacks! Her har du et godt alternativ til mozzarellasticks!

Babybelsnacks

Ingredienser:

 • 1 pose babybel
 • Ca. 150 g panko breadcrumbs
 • Ca. 80 g mel
 • 1 ts salt
 • 1 ts pepper
 • 1 egg
 • Olje til fritering

Slik gjør du det:

 1. Fjern embalasjen på babybelene. Legg de på en tallerken og sett i fryseren i cirka en time.
 2. Varm opp oljen til cirka 160 grader.
 3. Gjør klar 3 skåler. Den første blander du mel, salt og pepper i. En med pisket egg og den siste med panko.
 4. Dypp en fryst babybel først i bollen med mel, så egg også dekk til slutt med panko. Friter i et par minutter på hver side. Osten smelter fort, så snu med en gang den begynner å bli gyllen. Gjenta med resten og ta de ut på en rist for å la de renne av seg litt før servering.
 5. Server med god dip.
 6. Nyt!

Leave a Reply

Close
© Copyright 2020. All rights reserved.
Close
Translate »
%d bloggers like this: