Ukategorisert

Lammeboller i Spicy Tomatsaus

1 Mins read

Pimp opp den vanlige “pasta og kjøttboller” med disse skikkelig gode lammebollene med et lite hint av Middelhavet, sammen med en litt spicy tomatsaus.

Lammeboller i Spicy Tomastsaus

Ingredienser (4 pers.):

 • 500g lammekjøttdeig
 • 1/2 stk løk, finhakket
 • 2 hvitløksfedd, presset
 • 3 ss hakket persille
 • 2 ss pankomel
 • 25 g pinjekjerner,
 • 1 ts salt
 • 1/2 ts chilikrydder
 • 1/2 ts pepper

Tomatsausen:

 • 2ss olje
 • 1 løk, finhakket
 • 2 hvitløksfedd, presset
 • 2 boks hakkede tomater
 • 1 ts allehånde
 • 1 ts spisskummen
 • 1/2 ts kanel
 • 1 ts sukker
 • 1 ss hakket persille
 • 1/2 ts chilikrydder

Slik gjør du det:

 1. Bland alle ingrediensene til kjøttbollene. Rull små kjøttboller på et fat, sett de kjølig i 30 minutter.
 2. Sett ovnen på 220 grader.
 3. Brun kjøttbollene lett i en høy stekepanne, sett de til side.
 4. Fres løk i 2-3 minutter til sausen. Ha i krydderet og hvitløk, stek i 1 minutt.
 5. Tilsett resten av ingrediensene til sausen. La det småputre i 5-7 minutter.
 6. Ha sausen i en ildfastform sammen med kjøttbollene.
 7. Stek i 10-15 minutter i ovnen.
 8. Server sammen med ferdigkokt pasta.
 9. Nyt!
You may also like
Supper

Smakfull tomatsuppe med orzo og kjøttboller

1 Mins read
På grå og regnfylte dager er det godt med en middag som varmer. Supper i alle smaker og former er skikkelig regnværsfavoritt!… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518c9f303ea7', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Lammestek med hvitløk og rosmarin

1 Mins read
Lammestek er en klassiker når det kommer til skikkelig festmiddager, gjestemiddag og ikke minst helgemiddag! Denne digge middagen er både enkel og… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518c9f30563d', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Grillet Lammecarrè

1 Mins read
Lammekjøtt synes jeg er så undervurdert! Den gode smaken av lam smaker like fantastisk på grillen om sommeren som den gjør i… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518c9f30777c', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: