Kaker og Dessert

Snickers Milkshake

1 Mins read
Jump to Recipe

Milkshake er alltid godt! Til at det egentlig er så enkelt å lage skal jeg innrømme at vi er utrolig dårlig på å faktisk gjøre det. Heldigvis er det bare med på at de gangene vi lager hjemmelaget milkshake, så smaker det EKSTRA godt.

Sjokolade slår sjeldent feil. Denne sjokoladebomba av en milkshake gir deg en herlig sjokolademilkshake fylt med både salt og søtt, akkurat som en ordentlig snickers!

Snickers Milkshake

Prep Time 10 minutes
Cook Time 10 minutes
Total Time 20 minutes
Course Dessert
Cuisine American
Servings 2 pers.

Ingredients
  

 • 10 ss vaniljeis
 • 2 ss peanøttsmør
 • 0.5 dl helmelk
 • 4 ts sukker
 • 1 stk snickers + 1 ekstra til topping
 • 5 ts kakao
 • Krem evt. 1 dl fløte som piskes til krem
 • Sjokolade- og karamellsaus

Instructions
 

 • Ha vanijeis, peanøttsmør, kakao og sukker i en blender.
 • Kjør på middels hastighet, mens du heller oppi melken. Og en snickers kuttet opp i småbiter.
 • Blend alt til det er en jevn milkshake.
 • Hell milkshaken over to store glass.
 • Topp med krem, sjokolade- og karamellsaus. Dryss et par biter med snickers på toppen før servering!
 • Nyt!
Keyword chocolate, dessert, milkshake, sjokolade, snickers
You may also like
Kaker og Dessert

Yoghurt Panna Cotta

1 Mins read
Lag denne litt sunnere desserten! Den smaker utrolig godt og er så enkel å lage. Pynt den med masse deilig, friske bær… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a794eeb934', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Kanelboller med kremost

1 Mins read
Kanelboller er noe av den beste gjærbaksten som finnes! Men har du noen gang prøvd disse godbitene i langpanne dekket med deilig,… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a794eeea7e', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Vannmelonsalat

1 Mins read
En salat som både kan brukes som salat og til middag er denne fantastiske vannmelonsalaten! Vannmelonsalat Ingredienser: ½ vannmelon 1 halv agurk… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a794ef126c', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: