Annet

Leon Smoothie

1 Mins read

Noe av det beste jeg vet er å tilbringe tid sammen med gutta mine. Å få lov til å tilbringe tid med de på kjøkkenet og lære de å lage og like forskjellig mat er noe av det beste som finnes. Etter erfaring fra egne barns preferanser (og deres venner) er det ikke mye som kan slå en smoothie.

I en smoothie kan man ha oppi omtrent hva man vil, og både barn og voksne kan teste ut nye smaker i form av nye grønnsaker eller frukter. Jeg pleier å slippe ungene fritt i grønt avdelingen på butikken og de kan velge selv hva slags frukt og grønt som de vil prøve å lage smoothie av eller ha med i barnehagen. Denne smoothien er det eldstegutten som har komponert og er hans soleklare favoritt, han har også valgt navnet på smoothien selv. La meg presentere: Leon Smoothie!


Leon Smoothie

Ingredienser:

  • 1 skål blåbær
  • ½ skål bringebær
  • ½ skål mango
  • ½ eple
  • 2 dl eplejuice / kokosmelk

Slik gjør du det:

  1. Bland alle ingrediensene sammen i en blender.
  2. Server med en gang!
Translate »
%d bloggers like this: