FrokostLunsj

Bananpannekaker

1 Mins read

Bananpannekaker er noe vi ender opp med å lage omtrent hver eneste søndag. Bananer har en lei tendens til å komme seg opp i handlekurven vår hver eneste uke, uavhengig hvor mange bananer som allerede ligger i fruktskåla hjemme eller hvem som har lyst på bananer. Bananpannekaker er heldigvis en enkel og sunn løsning på problemet med overmodne bananer!


Bananpannekaker

Prep Time 5 minutes
Cook Time 15 minutes
Total Time 20 minutes
Course Breakfast
Servings 4 pers

Ingredients
  

  • 4 stk modne bananer
  • 4 dl havregryn
  • 2 dl melk
  • 2,5 ts bakepulver
  • 3 ts vaniljesukker
  • 4 stk egg

Instructions
 

  • Ha alle ingrediensene i en bolle, bruk en stavmikser til å mose alt sammen. Det fungerer også med en blender eller en gaffel.
  • Stek små pannekaker i en stekepanne på medium varme.
  • Server som de er eller med deilig blåbærsyltetøy.
  • Nyt!
Keyword frokost, pannekaker
You may also like
FrokostLunsj

BLT Muffins

1 Mins read
Når det begynner å bli kjedelig med brødskiver til lunsj er det lurt å finne annen mat som både er mettende og… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65137ba15bb32', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Lunsj

Smakfulle Samosaer

1 Mins read
Disse smakfulle samosaene er helt perfekte som fingermat i selskap eller som en ekstra liten snacks i matboksen ! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65137ba15d162', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Lettvint Omelett i ovn

1 Mins read
Omelett er en rett som jeg bare elsker! Du kan spise den til absolutt alle måltider, og det finnes ikke annet enn… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65137ba15e481', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: