MiddagVegetar

Knallgod pastaform

1 Mins read

Her har du pastaretten over alle pastaretter!

Den deilige kremte sausen med rik deilig tomatsmak gir tagliatellen en perfekt smak. Osten topper det hele og gir pastaformen en fantastisk finish! Den er enkel, supergod og den trumfer topp ti lista over mine yndlingsretter. Ble jeg som liten bedt om å finne på middag eller komme med et middagsønske var svaret alltid pastaform. Jeg har alltid laget denne retten litt sånn på slump. Men nå har jeg endelig tatt meg tiden til å måle opp de ingrediensene som jeg tar på slump så jeg kan dele denne oppskriften med dere.


Pastaform

Ingredienser:

 • 2 begre creme fraiche
 • 2 bokser tomatpure (ca. 300 g)
 • 1 pose tagliatelle
 • 0,5 dl melk
 • 1 ts salt
 • ½ ts pepper
 • Ca. 200g ost til toppen

Slik gjør du det:

 1. Kok tagliatellen som anvist på pakken.
 2. Bland sammen creme fraiche, tomatpure og melk i en bakebolle. Smak til sausen med salt og pepper.
 3. Hell av vannet på tagliatellen og ha den sammen med sausen. Bland godt slik at all pastaen er dekket av sausen.
 4. Hell pastablandingen over i en ildfatsform. Topp med revet ost.
 5. Sett formen midt i ovnen på 200 grader og la den stå til osten har smeltet og begynner å bli gylden.
 6. Ta ut og la den kjøle seg i et par minutter før servering.
 7. Server gjerne med hvitløksbrød og salat eller kun som den er (som er min favoritt!)
Translate »
%d bloggers like this: