AnnetDrikke

Kakao med chili

1 Mins read

På kalde og mørke dager er det godt å ha noe varmt i koppen. En velsmakende vri på den folkekjære kakaoen er å lage den selv med vanilje, chili og et lite dryss kanel på toppen av kremen. Kos deg med en rykende kopp med deilig kakao med chili, og få en ny favoritt på kalde vinter- og høstdager.


Kakao med chili

Ingredienser:

 • 1/2 vaniljestang
 • 100 g mørk sjokolade
 • 4 ss honning
 • 2 ts finhakket rød chili
 • ½ – 1 ts kanel
 • 5 dl melk
 • 3 ss kakaopulver

Slik gjør du det:

 1. Finhakk rød chili. Del vaniljestangen i to og skrap ut frøene.
 2. Rør sammen melk, chili, honning, kakao og vaniljestangen med frø i en kjele. Kok opp.
 3. Tilsett grov hakkede sjokolade, og la det stå i 2-3 minutter til sjokoladen har smeltet. Rør godt så det ikke brenner seg.
 4. Ta ut vaniljestangen.
 5. Fordel kakaoen i kopper.
 6. Topp med krem, litt hakket sjokolade og litt kanel.
 7. Nyt!
You may also like
AnnetDrikke

Julegløgg

1 Mins read
Det er lite som varmer like mye som en god kopp med varm gløgg proppfull av rosiner og nøtter! Julegløgg Ingredienser: 2… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a7a5987980', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: