Bakst

Havreflarn

1 Mins read

Havreflarn er en deilig seig kjeks, eller småkake, som er enkel å lage. Doble oppskriften og du kan lage mange nok til å gi bort også!


Havreflarn

Ingredienser:

 • 110 g smør
 • 1 egg
 • 200 g havregryn
 • 200 g sukker
 • 2 ts vaniljesukker
 • 1 ts bakepulver
 • 2 ss mel

Slik gjør du det:

 1. Sett ovnen på 180 grader.
 2. Smelt smør i en liten kjele.
 3. Rør inn havregryn i smøret.
 4. Pisk egg og sukker sammen med vaniljesukker.
 5. Rør inn havreblandingen og bakepulveret sammen med eggeblandingen.
 6. Fin frem 2-3 stekebrett med stekepapir på. Bruk en teskje til å legge små klumper av røra rundt på stekebrettene. En litt stor teskje er den perfekte størrelsen på en havreflarn.
 7. Sett midt i ovnen i ca. 8 minutter. De skal være gylne når du tar de ut av ovnen.
 8. La avkjøle helt før du tar de forsiktig av stekepapiret.
 9. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Mocca Cookies

1 Mins read
Hvis du er sugen på noe skikkelig godt til kaffen, men ikke ønsker å dra på butikken eller stå et par timer… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518cf3cdc657', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Mørk Pepperkakedeig

1 Mins read
Pepperkaker er et skikkelig must å bake hos oss i jula! Dette baker vi gjerne i flere omganger og både pepperkakehus og… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518cf3cde148', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Mailendere

1 Mins read
Ta med barna å lag friske mailendere til jul! Mailendere er myke, smørkjeks med en frisk smak av sitron. Passer perfekt som… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518cf3cdfb50', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: