AnnetDrikke

Julegløgg

1 Mins read

Det er lite som varmer like mye som en god kopp med varm gløgg proppfull av rosiner og nøtter!


Julegløgg

Ingredienser:

 • 2 dl solbærsirup
 • 1 l vann
 • 2 ts nellikspiker
 • 3 stk kanelstenger
 • 1 ts grønn kardemomme, hel
 • 1 klementin / appelsin, skallet
 • 1 stk stjerneanis, hel
 • ½ ts allehånde, hel
 • 100-150 g rosiner
 • 100-150 g nøtter (vi bruker mest mandler)

Slik gjør du det:

 1. Ha alle ingrediensene utenom rosiner og nøtter i en kjele.
 2. Kok opp og la det trekke i cirka 25 minutter.
 3. Sil ut de hele krydderne.
 4. Ha i nøtter og rosiner.
 5. Nyt!
You may also like
AnnetDrikke

Fristende Sommerdrikk

1 Mins read
På sommeren er det mange som liker å ta seg en liten drink her å der. Ikke minst er det vanlig med… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519eb04d7523', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
AnnetDrikke

Lekker limonade

1 Mins read
I sommervarmen er et glass med iskald drikke noe av det aller beste man kan få. Selv om jeg personlig tror at… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519eb04d975e', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
AnnetDrikke

Kakao med chili

1 Mins read
På kalde og mørke dager er det godt å ha noe varmt i koppen. En velsmakende vri på den folkekjære kakaoen er… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519eb04db986', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: