Annet

Mest leste i 2020

1 Mins read

Vi befinner oss (endelig?) på slutten av det som kommer til å bli husket som annerledes-året 2020. 2020 har vært et innholdsrikt år på både godt og vondt for oss alle sammen. Jeg opprettet denne nettsiden August 2020 og må bare si tusen, tusen takk til alle dere som følger meg her, på Facebook og på Instagram! Det har vært (og ikke minst ER) utrolig morsomt å se responsen og tilbakemeldingene dere kommer med. Jeg setter så stor pris på dere alle sammen enten du er en fast følger eller om du er her inne for første gang, TUSEN TAKK!

I 2021 håper jeg å kunne fortsette å dele og inspirere med mye matglede og nye oppskrifter! Jeg har allerede planlagt flere nye godbiter til dere, og ikke minst et fast innslag hver uke jeg håper kommer til både nytte og inspirasjon.

Håper jeg ser mer til dere alle sammen i 2021, frem til da kan dere se noen av de mest leste oppskriftene i 2020:

Høstgryte med elg

Biscotti med nøtter og sjokolade

Grovbrød i Crock Pot

Falafel Bowl

Real Amerikansk BBQ-Burger

Ønsker dere alle sammen et godt nyttår, gleder meg til å se dere videre i 2021!

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: