Middag

Sommersalat med kylling

1 Mins read

En fin sommerdag som det ser ut til at vi får i dag fortjener virkelig noe godt, friskt og enkelt til middag. Noen skal kanskje på stranda, andre koser seg på fjelltur og andre koser seg i solstolen på balkongen. Uansett hva du ønsker å bruke soldagen din på, tror jeg du i likhet med meg foretrekker å bruke den utendørs og ikke over enda varmere gryter og stekepanner.

Sommersalat med kylling er en lett og mettende middag som passer perfekt i sommervarmen. Her kan du velge om vil legge kyllingen i marinade før du går ut og nyter været, en halvtime før du skal steke/grille den eller rett og slett bare krydre kyllingen etter eget ønske.

Sommersalat med kylling

Ingredienser:

 • 4 kyllingfileter
 • 1 pose marinade / eget krydder

Salat:

 • 2 appelsiner
 • 1-2 never jordbær, delt i to
 • 4 ss olje
 • 2 poser ferdig babyleaf mix (ca. 150 g) / annen salat
 • ½ – 1 rødløk / løk
 • ½ boks med fetaost

Slik gjør du det:

 1. Mariner kyllingfiletene minst en time eller krydre de som du selv ønsker. Stek i en stekepanne eller grill på grillen, de krever nok et par minutter per side.
 2. Start med å ha babyleaf mixen i en bolle. Skrell appelsinen og skjær den i terninger Ha den oppi bollen. Skjær løken i strimler og ha i bollen.
 3. Rør inn oljen. Ha salaten over på et fat.
 4. Dryss jordbær og fetaost over. Legg kyllingen på toppen av salaten.
 5. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519faa97e8f7', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519faa98006e', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Kebabspyd av svin

1 Mins read
Grillsesongen er enda ikke over! Prøv ut disse superenkle kebabspydene med svinekjøttdeig! Slik gjør du det: __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519faa981bfb', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: