Uncategorized

Lag eget kryddersmør til grillfesten

1 Mins read

Kryddersmør er noe som virkelig fortjener en plass på grillbordet! Det finnes sikkert utallige typer kryddersmør og de passer til omtrent alt mulig. Det å lage sitt eget krydder smør er utrolig enkelt og man får mye bedre smak enn mange av de ferdigkjøpte man finner på butikken.

Her kommer oppskriften på de to klassikerne som passer til alt fra grillkjøttet, fisken, grønnsakene og loffskiva.

Oppbevar disse kjølig innpakket i noe lufttett så har de en holdbarhet på 1-2 uker.

Kryddersmør med paprika

Kryddersmør m/ paprika

Ingredienser:

 • 200g romtemperert smør
 • 2 ts paprikapulver
 • ¼ ts chilipulver
 • ¼ ts chiliflak (kan sløyfes)
 • ½-1 ts hvitløkskrydder
 • ¼ ts pepper

Slik gjør du det:

 1. Bland alle ingrediensene godt sammen.
 2. Legg smørblandingen som en tykk pølse på et stykke plastfolie. Rull det sammen og legg i kjøleskapet til det har blitt hardt igjen eller til servering.
 3. Nyt!

Kryddersmør m/ hvitløk og urter

Kryddersmør m/ hvitløk og urter

Ingredienser:

 • 200 g romtemperert smør
 • 1 bunt persille
 • 3 ss sitronsaft
 • 2 hvitløksfedd
 • 1 ts sitronpepper

Slik gjør du det:

 1. Finhakk persille og hvitløk. Rør sammen alle ingrediensene slik at alt blandes godt sammen.
 2. Ha smørblandingen over på en plastfolie som en tykk pølse. Rull den sammen og legg i kjøleskapet til den blir hard igjen.
 3. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Kebabspyd av svin

1 Mins read
Grillsesongen er enda ikke over! Prøv ut disse superenkle kebabspydene med svinekjøttdeig! Slik gjør du det: __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a5bc624b2e', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Baconsurret Asparges med sesamfrø

1 Mins read
Pimp opp middagen med disse digge aspargesene surret i bacon penslet med en deilig saus med sesamfrø og honning. Denne er perfekt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a5bc625c7e', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Krydra Cheesy Fries

1 Mins read
Ordentlig comfortfood, også kalt kosemat, kan man lage raskt og enkelt selv hjemme! Hva med noen skikkelig cheesy fries? Spør pommes frites… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a5bc626e18', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: