Ukategorisert

Kebabspyd av svin

1 Mins read

Grillsesongen er enda ikke over! Prøv ut disse superenkle kebabspydene med svinekjøttdeig!

Kebabspyd av svin

Ingredienser (4-6 stk):

 • 800g svinekjøttdeig
 • 1 egg
 • 1/2 rødløk
 • 2 ss persille
 • 2 hvitløksfedd
 • 2 ts paprikakrydder
 • 1 ss olje
 • 1 ts sitronsaft
 • 1 ts pepper
 • 1/2 ts salt

Slik gjør du det:

 1. Finhakk rødløk, persille og hvitløk.
 2. Ha alle ingrediensene i en foodprosessor. Kjør til du synes blandingen er fin/grov nok.
 3. Sett deigen i kjøleskapet i 5-10 minutter.
 4. Del deigen i 4-6 like store deler. Rull de til korte, tykke pølser. Stikk grillspyd inn i midten av pølsa. Pensle med chiliolje.
 5. Stek i litt olje i en stekepanne eller legg de et par minutter på grillen.
 6. Server med grilltilbehør som f.eks. couscous og salat med en dæsj yoghurtdressing til.
 7. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a87b9015ff', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a87b902a8d', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a87b903d8d', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: