Ukategorisert

Baconsurret Asparges med sesamfrø

1 Mins read

Pimp opp middagen med disse digge aspargesene surret i bacon penslet med en deilig saus med sesamfrø og honning. Denne er perfekt i ovnen og på grillen, et litt sunt og VELDIG godt tilbehør!

Baconsurret Asparges med sesamfrø

Ingredienser (4 pers.):

 • 1 bunt asparges
 • 4 baconskiver
 • 2 hvitløksfedd
 • 1 ss sesamfrø
 • 1 ss sesamolje
 • 2 ss olje
 • 2-3 ts honning
 • 1-2 ts flaksalt

Slik gjør du det:

 1. Sett ovnen på 220 grader.
 2. Skjær av den nederste delen av aspargesen. Del aspargesen i 4 bunker med cirka like mange aspargeser i hver bunke.
 3. Gjør klar en ildfastform. Smør gjerne litt olje i formen eller legg et bakepapir i formen.
 4. Surr hver bunke med asparges med en baconskive, og legg med litt avstand i
 5. Press hvitløksfeddene. Ha de i en skål sammen med sesamolje, olje, honning og sesamfrø. Rør godt sammen.
 6. Pensle all sausen over aspargesen.
 7. Stek midt i ovnen i 10-12 minutter.
 8. Server umiddelbart.
 9. Nyt!
You may also like
Middag

Ovnsbakt kyllinglår i honning- og soyasaus

1 Mins read
Her kommer en enkel og sunn hverdagsmiddag! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-657319759de55', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
MiddagSupper

Miso Ramen med Ingefær

1 Mins read
Det enkle er ofte beste sies det! Når det kommer til enkle hverdagsmiddager kunne jeg ikke blitt mer enig. Den asiatiske retten… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-657319759fdf2', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Middag

Svensk Kjøttbollegryte

1 Mins read
Raske, enkle hverdagsmiddager er et must i en hektisk hverdag! Test ut denne svenske Kjøttbollegryta som kommer til å bli en skikkelig… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65731975a19e5', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d