Middag

Kylling Kung Pao

1 Mins read

Kylling Kung Pao er en av de raskeste asiatiske rettene man kan lage til middag. Denne er jeg sikker på at man lager fortere selv enn det tar å ringe å bestille take away-favoritten fra den nærmeste asiatiske restauranten. Prøv det ut selv da vel!

Kylling Kung Pao

Ingredienser:

 • Ca. 800 g kyllinglårfilet
 • 1 brokkoli
 • 4 vårløk
 • 2 ss ingefær
 • 2 rød chili
 • 1 pk sukkererter
 • 3 hvitløksfedd
 • 4 ts honning
 • 3 ss soyasaus
 • 2 ss maisenna
 • 4 ss vann + 1 ss maisenna
 • 2 ts riseddik
 • Olje/smør til steking

Slik gjør du det:

 1. Skjær kyllingen i passe store biter. Bland bitene godt med maisenna.
 2. Varm litt olje i en høy stekepanne. Stek kyllingen i flere runder slik at de ikke blir klistret til hverandre. Sett kyllingen til side når den er ferdigstekt.
 3. Finhakk chili, hvitløk og ingefær. Kutt brokkolien i passe store buketter og kutt vårløken i små biter.
 4. Ha litt olje på nytt i stekepanna når kyllingen er stekt ferdig. Fres hvitløk, chili og ingefær i et minutt. Før du tilsetter sukkererter, vårløk og brokkoli. La dette steke i 2 minutter.
 5. Bland vann med maisenna. Bland dette sammen med honning, soyasaus, riseddik og honning.
 6. Tilsett kyllingen i panna med grønnsakene. Hell over sausen og stek ytterligere 3-4 minutter eller til kyllingen er gjennomvarm.
 7. Server med salat og/eller ris.
 8. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f913aa4b1', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f913abac7', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f913ad013', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: