Middag

Kylling Adobo

1 Mins read

Kylling Adobo er en enkel kyllingmiddag som passer for både store og små. Bland marinaden og sleng i ovnen, det er det vanskeligste med denne retten. Med andre ord, denne retten tar kanskje litt lang tid i ovnen, men du skal få slippe å stå å se på at kyllingen steker!

Kylling Adobo  (4 personer)

Ingredienser:

 • 1,2 dl klar eddik
 • 1,3 dl soyasaus
 • 4 hvitløksfedd
 • 1 ss honning
 • 2 laurbærblad
 • Ca. 1 kg kyllinglår og/eller klubber
 • 1-2 vårløk  
 • Server med ris

Slik gjør du det:

 1. Rør sammen eddik, soyasaus og honning i en bolle. Tilsett laurbærblad og presset hvitløk. Ha denne marinaden over i en pose og tilsett kyllingen. La kyllingen ligge i minst 30 minutter, gjerne hele dagen eller natten. (Oppbevar den i kjøleskapet).
 2. Forvarm ovnen til 160 grader. Ha kyllingen og marinaden over i en høy ildfastform eller i en jerngryte. Stek midt i ovnen i 30 minutter. Ta ut gryta og pensle mer marinade over kyllingen og sett inn i ovnen igjen. Stek på nytt i 30 minutter.
 3. Start å koke risen.
 4. Ta ut gryta av ovnen. Ta kyllingen ut av marinade, legg kyllingen på et ildfastfat med aluminium (pensle gjerne litt marinade på kyllingen) og sett tilbake i ovnen. Skru ovnen opp til 225 grader. La kyllingen stå i 5-10 minutter til skinnet blir gyllent og sprøtt.
 5. Sett gryta med resten av marinaden på plata, og la den småputre til det blir en tykk saus.
 6. Ta kyllingen ut av ovnen igjen når den er ferdig. Ha den tilbake i gryta med marinade. Pensle litt marinade på kyllingen og strø over finhakket vårløk.
 7. Nyt!  
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519fbf296b54', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519fbf297df5', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Rogan Josh – Indisk gryte med kylling

1 Mins read
Her kommer den nye indiske favorittretten som redder hverdagen! Rogan Josh er en knallgod gryte du raskt slenger sammen på godt under… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519fbf2990f6', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: