Sitron- og honningdip

387

Jordbær er et skikkelig must på sommeren. Friske, søte og helt perfekte kommer de og er med oss i en måned eller to før, i hvert fall de norske bærene. Nå er det ikke så veldig lenge igjen til de norske bærene er i butikken, men vi har allerede begynt å tjuvstarte sommeren med disse nydelige bærene!

Desserter synes jeg ofte kan være litt vanskelig om sommeren. Det er varmt, ofte har man kanskje spist et mettende grillmåltid og man ønsker å tilbringe mest mulig av tiden sin ute. Da er denne sitron- og honningdipen til jordbær og andre frukter og bær helt perfekt!

Sitron- og honningdip

Ingredienser:

  • 1 dl rømme
  • 1 dl naturell yoghurt
  • 3-4 ss lemon curd
  • 1,5 ss honning
  • 1-2 kurver jordbær til servering

Slik gjør du det:

  1. Pisk sammen alle ingrediensene, slik at du får en søt og god dipsaus.
  2. Gjør klart et fat med jordbær (eller annen frukt/bær).
  3. Pynt gjerne med litt sitronskall eller friske urter.
  4. Nyt!

Leave a Reply

Close
© Copyright 2020. All rights reserved.
Close
Translate »
%d bloggers like this: