Sauser, dip & marinader

Sitron- og honningdip

1 Mins read

Jordbær er et skikkelig must på sommeren. Friske, søte og helt perfekte kommer de og er med oss i en måned eller to før, i hvert fall de norske bærene. Nå er det ikke så veldig lenge igjen til de norske bærene er i butikken, men vi har allerede begynt å tjuvstarte sommeren med disse nydelige bærene!

Desserter synes jeg ofte kan være litt vanskelig om sommeren. Det er varmt, ofte har man kanskje spist et mettende grillmåltid og man ønsker å tilbringe mest mulig av tiden sin ute. Da er denne sitron- og honningdipen til jordbær og andre frukter og bær helt perfekt!

Sitron- og honningdip

Ingredienser:

  • 1 dl rømme
  • 1 dl naturell yoghurt
  • 3-4 ss lemon curd
  • 1,5 ss honning
  • 1-2 kurver jordbær til servering

Slik gjør du det:

  1. Pisk sammen alle ingrediensene, slik at du får en søt og god dipsaus.
  2. Gjør klart et fat med jordbær (eller annen frukt/bær).
  3. Pynt gjerne med litt sitronskall eller friske urter.
  4. Nyt!

You may also like
Kaker og Dessert

Snickers Milkshake

1 Mins read
Milkshake er alltid godt! Til at det egentlig er så enkelt å lage skal jeg innrømme at vi er utrolig dårlig på… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65137b4c2b005', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Yoghurt Panna Cotta

1 Mins read
Lag denne litt sunnere desserten! Den smaker utrolig godt og er så enkel å lage. Pynt den med masse deilig, friske bær… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65137b4c2c518', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Kanelboller med kremost

1 Mins read
Kanelboller er noe av den beste gjærbaksten som finnes! Men har du noen gang prøvd disse godbitene i langpanne dekket med deilig,… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65137b4c2e5fc', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: