Kaker og Dessert

Julekonfekt

1 Mins read

Lag lekre julegaver til venner og familie med denne superenkle juleoppskriften!

Julekonfekt (ca. 60 kuler)

Ingredienser:

 • 2 bokser søtet kondensert melk
 • 1 ts vaniljesukker
 • 8 ss kakao
 • 2 ss smør
 • Kakestrøssel/oboypulver/kokos

Slik gjør du det:

 1. Ha søtet kondensert melk, vaniljesukker, smør og vaniljesukker i en tykkbunnet kjele. Varm opp på medium varme.
 2. Rør jevnlig til røra begynner å bli ordentlig tykk.
 3. Sett til side og la den kjøle seg ned. Sett deretter kjelen noen timer i kjøleskapet, gjerne over natten.
 4. Finn frem noen skåler å ha strøsselet eller pulveret du skal rulle sjokoladekulene i, samt aluminiumsformer eller en krukke å ha de ferdige kulene på.
 5. Ta kjelen ut av kjøleskapet. Bruk en teskje til å ta en liten bit av røra, rull den rundt i håndflaten til det blir en kule og rull kula så i kakestrøssel. Gjenta med resten av røra.
 6. Oppbevar kjølig og lufttett til servering.
 7. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Mocca Cookies

1 Mins read
Hvis du er sugen på noe skikkelig godt til kaffen, men ikke ønsker å dra på butikken eller stå et par timer… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518e2cec6a00', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Raske Brownie Cookies

1 Mins read
Skal du ha besøk om 30 minutter og trenger noe lett å servere? Eller er du kanskje bare fysen på noe skikkelig… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518e2cec833d', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Super Sjokoladeis

1 Mins read
Det er endelig sommer. Det er sol, og været har endelig begynt å gi oss varmere dager. Og varmere dager det betyr… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518e2cec9bf8', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Translate »
%d bloggers like this: