Kaker og Dessert

Pepperkakesnacks med Dumle

1 Mins read
Jump to Recipe

Det er ikke alle som ønsker å bruke flere timer på kjøkkenet til jul. Er du en av disse eller har du kanskje lyst til å lage en rask julesnacks eller skal lage spiselige hjemmelagde gaver til dine kjente og kjære? Uansett hvilken grunn du måtte ha for å ha lyst til å lage noe skikkelig digg på skikkelig kort tid, så er denne oppskriften PERFEKT for deg!

 

Pepperkakesnacks med dumle er superenkelt å lage og krever bare fire ingredienser.

Pepperkakesnacks med Dumle

Prep Time 10 minutes
20 minutes
Total Time 30 minutes
Course Dessert

Ingredients
  

 • 18 stk pepperkaker
 • 18 stk Dumle
 • 400 g sjokolade
 • 3 dl puffet ris

Instructions
 

 • Smelt sjokoladen over vannbad.
 • Legg pepperkakene med litt avstand på et fat eller stekebrett som passer i kjøleskapet.
 • Ta av papiret på Dumlene og plasser én Dumle midt på hver pepperkake.
 • Bland den puffet ris sammen med smeltet sjokolade. Bland alt godt slik at sjokoladen dekker alt.
 • Ha 1 ss med sjokoladeblandingen over på hver pepperkake slik at det dekker dumlen og toppen av pepperkaka.
 • Sett kjølig i 15-20 minutter eller til sjokoladen har stivnet helt.
 • Server med det samme. Oppbevar kjølig i en kakeboks.
 • Nyt!
Keyword dumle, jul, julebakst, julegodt
You may also like
Bakst

Sjokoladekjeks med Ganache

1 Mins read
Hvis du ikke er så veldig begeistret for de tradisjonelle julekakene eller du bare har lyst til å prøve deg på noe… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a69206df90', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
KakerKaker og Dessert

Grinchen Cookies

1 Mins read
Når julen ringer inn er det viktig å huske på at alle skal bli inkludert og at ingen skal føle seg alene… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a69206fd01', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Mocca Cookies

1 Mins read
Hvis du er sugen på noe skikkelig godt til kaffen, men ikke ønsker å dra på butikken eller stå et par timer… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a6920714e1', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Translate »
%d bloggers like this: