AnnetDrikke

Lekker limonade

1 Mins read

I sommervarmen er et glass med iskald drikke noe av det aller beste man kan få. Selv om jeg personlig tror at det sjeldent går an å bli lei av et helt iskaldt glass toppet med isbiter og litt vann i, så tror jeg denne limonaden kommer til å bli et fast innslag i kjøleskapet etter du har prøvd denne oppskriften.

Jeg har en sønn som er ekstremt glad i sitron og sitrusfrukter, og det er da en selvfølge at det en eller annen gang måtte prøves å lage limonade. Men at det skulle bli så populært som det har blitt det hadde jeg ikke trodd! Nå har vi hatt en mugge med fersk, smakfull limonade i kjøleskapet i 3 uker på rad og denne oppskriften varer kanskje 2-3 dager toppen!

Dette er virkelig sommeroppskriften du MÅ prøve!

Limonade

Ingredienser:

 • 6 sitroner + 1 til servering
 • 1 lime
 • 160 g sukker
 • 6 dl kokende vann
 • 4 dl iskaldt vann
 • Isbiter til servering

Slik gjør du det:

 1. Press ut saften av de 6 sitronene. Bruk en sil for å sile ut frø og fruktkjøtt før du har alt i en bolle.
 2. Tilsett sukker og kokende vann. Rør ut alt sukkeret.
 3. Tilsett iskaldt vann, bland godt og sett hele limonadebollen kjølig i minst en time.
 4. Skjær lime og den siste sitronen i skiver. Ha det i glass, mugger eller direkte i bollen med limonade. Tilsett isbiter og ha limonaden til slutt over på mugga/glasset.
 5. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Ekstra Saftig burger

1 Mins read
Burger er en skikkelig grillfavoritt nå på sommeren, og den beste burgeren er gjerne den man lager selv. Er dere ikke enige?… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e6a45fa82', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Grillet Lammecarrè

1 Mins read
Lammekjøtt synes jeg er så undervurdert! Den gode smaken av lam smaker like fantastisk på grillen om sommeren som den gjør i… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e6a461c67', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Vannmelonsalat

1 Mins read
En salat som både kan brukes som salat og til middag er denne fantastiske vannmelonsalaten! Vannmelonsalat Ingredienser: ½ vannmelon 1 halv agurk… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e6a463f1a', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: