Kaker og Dessert

Iskake

1 Mins read

Er du på jakt etter en enkel, men knallgod dessert til jul, nyttårsaften eller en annen hyggelig anledning? Da er denne iskaka det du er på jakt etter!

Denne iskaka byr på en deilig vaniljeiskrem med et lite hint av sitron. Pynt med friske bær og litt hakket sjokolade så får du en skikkelig nydelig og smakfull dessert som enhver vil bli imponert over.


Iskake

Ingredienser:

 • 5 dl kremfløte
 • 1 boks kondensert melk
 • 2 vaniljestenger, kun frøene
 • 2 ts vaniljepulver
 • 1 sitron
 • Bær og hakket sjokolade til pynt

Slik gjør du det:

 1. Kle en brødform i stekepapir så isen blir lettere å ta ut av formen.
 2. Rasp skallet av halve sitronen. Del vaniljestengene på langs og skrap ut frøene.
 3. Ha alle ingrediensene i en bolle og pisk det til det blir en tykk krem.
 4. Ha den tykke kremen i brødformen. Sett i fryseren i minst 6-8 timer. Gjerne over natta.
 5. Ha isen over på et fat. Pynt med friske bær og hakket sjokolade.
 6. Nyt!
You may also like
Kaker og Dessert

Snickers Milkshake

1 Mins read
Milkshake er alltid godt! Til at det egentlig er så enkelt å lage skal jeg innrømme at vi er utrolig dårlig på… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a6fda3d630', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Super Sjokoladeis

1 Mins read
Det er endelig sommer. Det er sol, og været har endelig begynt å gi oss varmere dager. Og varmere dager det betyr… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a6fda3ed1f', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Yoghurt Panna Cotta

1 Mins read
Lag denne litt sunnere desserten! Den smaker utrolig godt og er så enkel å lage. Pynt den med masse deilig, friske bær… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a6fda403e2', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: