Middag

Rask Rosmarinform

1 Mins read

Rosmarin er en av mine favoritt urter! Det er ikke så veldig lenge siden jeg virkelig oppdaget denne urten og har siden eksperimentert mye med denne urten. Jeg elsker virkelig ovnsbakte poteter med havsalt og rosmarin som har fått stått gått over en time på lav varme! Her kommer en ny rosmarin-favoritt nemlig, rask rosmarinform!

Kylling er noe av det vi spiser mest hjemme hos oss. Denne retten her ble fort en suksess blant både mann og barn, og det kan trygt sies at det ikke var nok rester igjen til en liten lunsj engang etter denne middagen. Denne kommer vi nok til å lage mange ganger fremover!

Rask Rosmarinform

Ingredienser:

 • 4-6 kyllingfileter (-bryst eller -lår)
 • 2-3 ss rosmarin
 • 2-3 rosmarinkvister (kan sløyfes)
 • 8 hvitløksfedd
 • 1 rød paprika
 • 8-10 små poteter
 • ½ løk i strimler
 • 3-4 ss olje
 • 1 ts havsalt
 • ½ ts pepper
 • Valgfritt krydder til kyllingen (jeg bruker 2 ts tandoori masala)

Slik gjør du det:

 1. Sett ovnen på 200 grader.
 2. Vask og del potetene i to. Skjær løken i strimler. Ta av skallet på hvitløksfeddene. Skjær ringer av paprikaen.
 3. Ha litt olje i bunnen av en ildfastform. Ha potene nedi, sammen med løk, hvitløksfedd og rosmarinkvister. Strø over salt, pepper og rosmarin. Sett midt i ovnen og la steke i 15-20 minutter.
 4. Ha litt smør eller olje i en varm stekepanne. Tørk av kyllingen med et kjøkkenpapir og gni inn ønsket krydder. Jeg bruker cirka 2-3 ts tandoori masala på 4 kyllingfileter. Gni krydderet godt inn i kyllingen og ha kyllingen over i den varme stekepanna. La de få 1-2 minutter på hver side.
 5. Legg kyllingen over i den ildfasteformen og la den steke i opptil 15 minutter til, slik at kyllingen blir gjennomstekt.
 6. Server ved å sette den ildfasteformen rett på bordet.
 7. Nyt!

You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a879d4a31e', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a879d4b51d', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Rogan Josh – Indisk gryte med kylling

1 Mins read
Her kommer den nye indiske favorittretten som redder hverdagen! Rogan Josh er en knallgod gryte du raskt slenger sammen på godt under… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a879d4c741', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: