Bakst

Saftig tangzhong brytebrød

1 Mins read

Det å bruke tangzhong-metoden i baking har virkelig blitt en av mine favoritter! Tangzhong-metoden ikke så veldig mye mer krevende enn vanlig baking, men gir supersaftige bakverk tilbake! Dette brytebrødet introduserte jeg for første gang uka før påske til de her hjemme, og vi har allerede laget det 3 ganger!

Prøv vårt nye favoritt-helgebrød du også!

Saftig tangzhong brytebrød

Ingredienser:

Jevning:

 • 55 g mel
 • 2,2 dl vann

Deigen:

 • 450 g mel
 • 2,2 dl kaldt vann
 • ½ pk fersk gjær
 • 3 ss olje
 • 1 ts salt
 • Valgfrie frø

Slik gjør du det:

 1. Bland ingrediensene til jevningen i en liten kjele. Varm opp til jevningen begynner å tykne. Sett til side og la det avkjøle seg litt.
 2. Ha det tørre i en bakebolle. Rør inn jevningen, før du tilsetter resten av ingrediensene. La deigen elte på middels hastighet i 10-15 minutter.
 3. La deigen heve i ca. 60 minutter.
 4. Del deigen i 12-16 like store emner. Rull dem sammen til boller og legg bollene i en smurt, rund kakeform. La den heve under et kjøkkenhåndkle i 60-90 minutter.
 5. Sett ovnen på 225 grader.
 6. Pensle med vann og ha over valgfrie frø.
 7. Stek nederst i ovnen i ca. 20 minutter.
 8. Server med ditt yndlingspålegg.
 9. Nyt!
You may also like
Kaker og Dessert

Eplebrød med hjemmelaget eplesaus

1 Mins read
Høsten byr på mange gode frukter, bær og grønnsaker. Og hvem kan vel takke nei til de gode eplene som kommer i… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e4241c810', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Superenkelt matpakkebrød

1 Mins read
Har du også lyst til å lage gode, hjemmelagde brød til matpakka men føler du ikke har tid? Dette brødet trenger minimalt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e4241e4e7', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Brownie Cookie Sandwich

1 Mins read
Gjør klart til fest med disse fantastiske Brownie Cookie Sandwichene! Disse er perfekte til både barnebursdag, sommerfest eller bare litt ekstra kos…. __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e42420185', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: