MiddagSupper

Grønn Currysuppe

1 Mins read

Grønne curry er en skikkelig asiatisk favoritt. Denne grønne currysuppa er en enkel, eksotisk suppe med gode smaker som virkelig varmer. Denne passer også godt for barn da den enkelt kan justeres med litt mer kokosmelk for å gjøre den mildere.

Grønn Currysuppe

Ingredienser:

 • 1 boks kokosmelk
 • 3 sitrongress
 • 5 hvitløk
 • 1 grønn chili
 • ½ ts koriander
 • 2 ts karri
 • Ca. 50 g ingefær
 • 1 pose frosne erter (350 g)
 • 2 dl kyllingbuljong
 • 3-4 kyllingfilet
 • 1 ts chiliflak til pynt (valgfri)

Slik gjør du:

 1. Finhakk grønn chili, hvitløksfedd og sitrongress. Riv ingefær og kutt kyllingen i biter.
 2. Stek kyllingbitene i en stekepanne med litt olje.
 3. Varm en gryte med litt smør eller olje. La chili, hvitløk, ingefær og sitrongress frese i 1-2 minutter.
 4. Tilsett karri og koriander. Rør dette inn før du tilsetter kokosmelk og buljong. La det koke opp og bli gjennomvarmt (ca. 5 minutter). Tilsett de frosne ertene.
 5. Bruk en stavmikser til å jevne ut suppa. Sett tilbake på stekeplata og la den koke opp.
 6. Smak til med salt, pepper eller chiliflak. Synes du suppa er for spicy tilsetter du mer kokosmelk.
 7. Server med kyllingen i suppa eller ved siden av.
 8. Nyt!
You may also like
Lunsj

Smakfulle Samosaer

1 Mins read
Disse smakfulle samosaene er helt perfekte som fingermat i selskap eller som en ekstra liten snacks i matboksen ! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65138e29d9c33', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Middag

Slow Cooker Biff Curry

6 timer Cook
Denne biff curryen slenger du sammen på bare 5-10 minutter! La maten kose seg i slow cookeren i noen timer og du… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65138e29db4eb', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65138e29dc81e', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: