Middag

Mild currygryte

1 Mins read

Milde, varme gryter passer aller best på kalde høst og vinterdager. Her virker det som om de kalde morgningene enda ikke helt vil gi slipp.

Denne milde currygryta er en rask og god indisk slager uten så veldig mye styrke. For de som gjerne vil ha litt ekstra styrke anbefaler jeg å finhakke en rød chili og ha i samtidig som hvitløken. Gryta passer veldig godt til barnefamilier og til de som ikke ønsker sterke smaker, men likevel litt eksotisk. Server med ris, brød og salat.

Mild Currygryte (4 personer)

Ingredienser:

 • 4-500 g kyllingfilet
 • 1 løk
 • 2-300 g spinat
 • 1 boks kokosmelk
 • ½ boks hakkede tomater
 • 4 hvitløksfedd
 • 3 ss tomatpure
 • 2 ts spisskummen
 • 2 ts chiliflak
 • 1 ss curry krydder
 • 3 ts karri
 • 1 terning kyllingbuljong, knust
 • 1-2 ts gurkemeie
 • Olje til steking

Slik gjør du det:

 1. Finhakk løken og hvitløken. Skjær kyllingen i passe store biter.
 2. Varm opp litt olje i en stekepanne med høy kant eller en gryte.  
 3. Tilsett kokosmelk, krydder, tomatpure og hakkede tomater når kyllingen begynner å bli ferdig stekt. La det koke opp, for deretter stå å småputre i cirka 15 minutter til sausen tykner.
 4. Smak til sausen om du ønsker den sterkere eller mildere. For mildere smak tilsett kokosmelk eller rømme.
 5. Rør inn spinaten.
 6. Server med ris, brød og salat.
 7. Nyt!
You may also like
Lunsj

Smakfulle Samosaer

1 Mins read
Disse smakfulle samosaene er helt perfekte som fingermat i selskap eller som en ekstra liten snacks i matboksen ! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65139a3eeb22e', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Middag

Slow Cooker Biff Curry

6 timer Cook
Denne biff curryen slenger du sammen på bare 5-10 minutter! La maten kose seg i slow cookeren i noen timer og du… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65139a3eedadc', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65139a3eefaee', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: