Middag

Svinetfilet m/ stekt grønn salat

1 Mins read

Sola skinner og grillsesongen er i gang! Denne enkle, gode retten kan både grilles eller lages enkelt på kjøkkenet. Med gode smaker byr denne retten på en skikkelig god, sunn og smaksrik middag!

Smakfull svinefilet m/ stekt salat (4 personer)

Ingredienser:

 • Ca. 600 g ytrefilet av svin
 • 1-2 pak choi
 • 2 vårløk
 • 150-200 g sukkererter
 • ½ rød chili
 • 2 ss ingefær
 • 2 hvitløksfedd
 • Olje til steking.

Marinade:

 • 1 vårløk
 • ½ rød chili (kan sløyfes)
 • 1-2 ss ingefær
 • 1 hvitløksfedd
 • 2 ts lys sirup
 • 1 dl soyasaus
 • 2 ts risvinseddik

Slik gjør du det:

 1. Finhakk og/eller riv grønnsakene til marinaden. Bland de sammen med resten av ingrediensene og la stå i et par minutter.
 2. Skjær opp ytrefileten i tynne skiver. La skivene ligge i marinaden noen timer ELLER pensle marinaden over ved steking/grilling.
 3. Varm litt olje i en høy stekepanne.
 4. Del pak choi i to på langs. Finhakk vårløk og chili, og riv ingefær og hvitløk. ‘
 5. Start med å steke pak choi. La den steke et par minutter før du tilsetter resten av grønnsakene.
 6. Stek eller grill skivene av ytrefilet. Det tar ikke mer enn noen minutter per side.
 7. Ha skivene av ytrefilet i panna med de grønne grønnsakene.
 8. Nyt!

You may also like
Middag

Sprø Parmesandekte svinemedaljonger

1 Mins read
Sprø parmesandekte svinemedaljonger er skikkelig kosemat! Jeg serverer de som oftest med pasta og pastasaus, men de passer også mer ris og… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f4db6420a', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Middag

Sørafrikanske grillspyd med mango

1 Mins read
Det varmer fortsatt godt i solveggen om dagen, og sommeren har ikke gitt helt slipp. Grillsesongen er derfor ikke helt over enda,… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f4db667a4', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: