Middag

Sprø Parmesandekte svinemedaljonger

1 Mins read

Sprø parmesandekte svinemedaljonger er skikkelig kosemat! Jeg serverer de som oftest med pasta og pastasaus, men de passer også mer ris og grønnsaker eller pommes frites. Svært barnevennlig er det i hvert fall, og minner om nuggets!

Sprø parmesandekte svinemedaljonger (3-4 pers.)

Ingredienser:

 • 1 stk indre-/ytrefilet av svin (ca. 5-600 g)
 • 1 egg
 • Ca. 100g parmesan
 • Ca. 100 g mel
 • Ca. 100 g panko breadcrumbs
 • Godt med olje til steking
 • Pasta eller annet tilbehør

Slik gjør du det:

 1. Varm en høy stekepanne eller kjele godt med olje. Oljen skal dekke bunnen av kjelen.
 2. Finn frem tre skåler. Ha mel i den ene, visp sammen egget i den andre og bland sammen revet parmesan og panko på den tredje.
 3. Skjær opp litt tykke skiver av svinefileten. Når oljen er så varm at den freser hvis du har noe oppi; vend svinemedaljongene først i mel, så dypp den godt i egg før du vender den i panko og parmesan. Stek så i et par minutter per side så de blir sprø og gylne.
 4. Server med en gang eller hold de varme i stekeovnen før servering.
 5. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a84c0ec707', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a84c0edcb5', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a84c0ef102', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: