Middag

Sørafrikanske grillspyd med mango

1 Mins read

Det varmer fortsatt godt i solveggen om dagen, og sommeren har ikke gitt helt slipp. Grillsesongen er derfor ikke helt over enda, og det feirer vi med disse sørafrikanske grillspydene med mango. Disse kan man fint servere med kokt ris og salat!

Sørafrikanske grillspyd med mango (4 personer)

Ingredienser:

 • 4 kyllingfileter
 • 6 ss hvitvinseddik
 • 5 ss nøytral olje
 • 3 ts brunt sukker
 • 3 ts spisskummen
 • 1 ts hvitløkskrydder
 • 1 ts koriander malt
 • 2 ts karri
 • 1 håndfull tørket mango
 • Ris og salat til servering

Slik gjør du det:

 1. Bland sammen alt krydderet med oljen og hvitvinseddiken. Skjær kyllingfiletene i biter og ha de i marinaden. La det stå i kjøleskapet i et par timer, gjerne over natta.
 2. Gjør klar mangoene og ta ut kyllingen fra kjøleskapet. Jeg pleier gjerne å dele de tørkede mangoene i to.
 3. Tre annenhver mango og kylling på spyd.
 4. Grill eller stek grillspydene til de er gjennomstekt.
 5. Server med ris og salat.
 6. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518cfbe3a6e0', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518cfbe3c40d', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518cfbe3e0eb', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: