Middag

Spinatkylling

1 Mins read

En smakfull og enkel gryte til regntungedager. Denne inneholder masse godt og er perfekt sammen med indisk brød og ris. Ønsker du gryta som vegetar er det super godt å bytte ut kyllingen med store biter av søtpotet! Husk bare at det kan endre litt på koketiden!

Spinatkylling (4-5 personer)

Ingredienser:

 • 3-4 kyllingfilet
 • 1 løk
 • 1 boks hakkede tomater
 • 3 hvitløksfedd
 • 1 grønn chili
 • 2 dl kyllingbuljong
 • 2-3 ss ingefær
 • 3 dl naturell yoghurt
 • 200 g spinat
 • 3 ss garam masala
 • Ris til servering.
 • Olje/smør til steking

Slik gjør du det:

 1. Finhakk chili, ingefær, hvitløk og løk. Varm litt olje/smør i en kjele.
 2. Fres hvitløk, ingefær, løk og chili i 1-2 minutter. Rør jevnlig.
 3. Tilsett garam masala og rør godt. La dette steke i 1-2 minutter til.
 4. Ha i hakkede tomater, yoghurt og kyllingbuljong. Kok opp.
 5. Skjær kyllingen i passe store biter. Ha det i gryta og la det koke i 5-10 minutter. Kyllingen skal være helt gjennomkokt.
 6. Tilsett spinaten helt til slutt og smak til med salt og pepper.
 7. Server med ris og naan.
 8. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519ecd1b2b8a', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519ecd1b3e98', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Rogan Josh – Indisk gryte med kylling

1 Mins read
Her kommer den nye indiske favorittretten som redder hverdagen! Rogan Josh er en knallgod gryte du raskt slenger sammen på godt under… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519ecd1b5276', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: