Middag

Asiatisk biffsalat

1 Mins read

Salat til middag har jeg de senere blitt svært fan av, noe eldstemann ikke er så veldig fornøyd med. Heldigvis har han også nå begynt å synes det er veldig godt når vi varierer mellom middagssalater med biff, kylling eller pølser. Den forrige biffsalaten så jeg var veldig populær hos dere også, noe jeg synes er utrolig morsomt!

Biffsalat er en gjenganger her i huset også, men denne gangen presenterer jeg en asiatisk vri på biffsalaten. Her er det gode og smakfulle ingredienser toppet med en skikkelig digg asiatisk dressing.

Asiatisk biffsalat

Ingredienser:

 • 4-500 g ytrefilet av svin
 • ½-1 boks minimais
 • 1 pk aspargesbønner
 • 1 liten paprika
 • 1/4 -1/2 løk
 • 1 neve spirer
 • 1 pk nudler
 • Peanøtter og koriander til pynt
 • Smør/olje til steking

Dressing:

 • 3 lime, saften
 • 1 ss brunt sukker
 • ½ dl fiskesaus
 • 1 rød chili, finhakket
 • 2 hvitløksfedd, presset
 • 2 ss ingefær, revet
 • 2 ss ketjap manis
 • 1,5 ss soyasaus

Slik gjør du det:

 1. Bland alle ingrediensene til dressingene og sett den til side.
 2. Start å kok nudlene som anvist på pakken. Sett også på en kjele med lettsaltet vann som du kan koke aspargesbønnene i.
 3. Skjær ytrefilet i tynne kjøttbiter. Stek de lett i en stekepanne til de er gjennomstekt. Sett de til side, gjerne under litt folie for å holde på varmen.
 4. Skjær opp grønnsakene i ønsket størrelse. Ha de i en serveringsbolle. Ha i biffstykkene og bland alt godt sammen.
 5. Bland inn halvparten av dressingen i salaten og rør godt.
 6. Server hver for seg eller bland nudlene med salaten før servering. Topp med peanøtter og koriander.
 7. Nyt!
You may also like
Middag

Slow Cooker Biff Curry

6 timer Cook
Denne biff curryen slenger du sammen på bare 5-10 minutter! La maten kose seg i slow cookeren i noen timer og du… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a778d67695', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)
Ukategorisert

Asiatisk Biff- og løkgryte

1 Mins read
Asiatisk Biff- og løkgryte er en rask og fantastisk velsmakende middagsrett du lett slenger sammen på rundt 30 minutter. Server sammen med… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a778d6959b', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Kyllingboller i sesamsaus

1 Mins read
Prøv deg på disse smakfulle kyllingkjøttbollene servert sammen en søt og god saus. Slik gjør du det: __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a778d6b480', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: