Middag

Kyllingform med salsasaus

1 Mins read

Digger du også salsa så er dette virkelig middagen for deg! Bland sammen raske ingredienser, sett i ovnen og etter 40 minutter har du tryllet frem en skikkelig digg middag som er perfekt sammen med ris og salat eller i tacolompe med masse grønnsaker.

Kyllingform med salsasaus (4 personer)

Ingredienser:

 • 4 kyllingfilet  
 • 1 glass salsa
 • 2 ts finhakket chili
 • 1 lime, saften
 • 1,5 dl appelsinjuice

Slik gjør du det:

 1. Ha appelsinjuice og limesaft i en kjele sammen med finhakket chili. Gi det et raskt oppkok før du avkjøler det helt.
 2. Sett ovnen på 200 grader.
 3. Tilsett glasset med salsa i kjelen og bruk en stavmikser til å lage en jevn og glatt saus.
 4. Legg kyllingfiletene i en ildfastform og hell salsasausen over kyllingen i formen.
 5. Stek midt i ovnen i cirka 40 minutter.
 6. Server med ris og salat.
 7. Nyt!
You may also like
Middag

Ovnsbakt kyllinglår i honning- og soyasaus

1 Mins read
Her kommer en enkel og sunn hverdagsmiddag! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a6f6f19e76', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Middag

Thai Red Chicken Curry

1 Mins read
Hvis du har lyst på en rask middag med gode, velbalanserte smaker fra det asiatiske kjøkkenet, da er dette oppskriften for deg! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a6f6f1b3d0', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Middag

Kremet kylling i enkel fløtesaus

1 Mins read
I en travel hverdag er det enkle og raske middager som fungerer aller best. I timene mellom jobb og sengetid er det… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a6f6f1c8e5', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: