BakstLunsj

Rugvafler

1 Mins read

Rugvafler med mindre sukker er et flott alternativ til en smakfull lunsj, mellommåltid, kvelds eller en sen middag. Disse vil garantert ungene elske, og ikke minst er det lite jobb! Det tar kanskje 5-10 minutter å røre sammen røra, og et par minutter per vaffelplate når du steker dem.

Overrask med et par sånne i matboksen eller neste gang dere skal på piknik på stranda eller i parken!

Rugvafler (8-10 stk)

Ingredienser:

 • 150 g rugmel
 • 1 ts kanel
 • 1 ts bakepulver
 • 3 dl kokosmelk
 • 1,5 dl melk/vann
 • 3 ss sukker
 • 2 egg
 • 1 ts salt
 • 2 ss smeltet smør
 • Smør/fett til steking

Slik gjør du det:

 1. Sett på vaffeljernet.
 2. Bland alle ingrediensene sammen til en tynn røre.
 3. Ha godt med smør/fett i jernet. Stek vaflene, cirka en liten øse per vaffel.
 4. Server med frukt, bær eller pålegg.
 5. Nyt!  
You may also like
FrokostLunsj

BLT Muffins

1 Mins read
Når det begynner å bli kjedelig med brødskiver til lunsj er det lurt å finne annen mat som både er mettende og… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e1348cb85', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Lunsj

Smakfulle Samosaer

1 Mins read
Disse smakfulle samosaene er helt perfekte som fingermat i selskap eller som en ekstra liten snacks i matboksen ! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e1348e04c', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Lettvint Omelett i ovn

1 Mins read
Omelett er en rett som jeg bare elsker! Du kan spise den til absolutt alle måltider, og det finnes ikke annet enn… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e1348f1e3', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: