KakerKaker og Dessert

Nektarinkake

1 Mins read

Nå på sommeren er det frukt som gjelder! Hva med å bruke noen søte, saftige nektariner å lage denne smakfulle nektarinkaka? Denne passer når som helst og kan raskt slenges sammen.

Server den sammen med en kule vaniljeis eller litt pisket krem!

Nektarinkake

Ingredienser:

 • 4-5 nektariner, harde
 • 180 g romtemperert smør
 • 100g brunt sukker
 • 100g hvitt sukker
 • 190 g mel
 • 1 ts vaniljesukker
 • 1 ts kardemomme
 • 1 ts kanel
 • 2 ts bakepulver
 • Smør/fett til kakeformen
 • Litt ekstra sukker og kanel til toppen

Slik gjør du det:

 1. Sett ovnen på 180 grader. Smør en rund kakeform
 2. Pisk sammen smør og sukker.
 3. Tilsett ett og ett egg om gangen.
 4. Ha i siktet mel, bakepulver, vaniljesukker, kanel og kardemomme. Hell røra over i kakeformen.
 5. Skjær nektariner i tynne skiver. Fordel nektarinskivene i to hauger. Legg skivene fra den ene haugen i kakeforma og bruk en slikkepott til å jevne ut røra over nektarinskivene.
 6. Sett midt i ovnen i 20 minutter. Ta kaka ut og ha på de resterende nektarinskivene, dryss også på litt sukker og kanel.
 7. Sett inn i ovnen igjen i cirka 20 minutter. Kaka skal være gjennomstekt og ikke noe røre skal være igjen på pinnen på du sjekker kaka.
 8. Avkjøl i noen minutter før servering. Server gjerne med pisket krem eller vaniljeis.
 9. Nyt!
You may also like
KakerKaker og Dessert

Grinchen Cookies

1 Mins read
Når julen ringer inn er det viktig å huske på at alle skal bli inkludert og at ingen skal føle seg alene… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a6deabcb60', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Eplebrød med hjemmelaget eplesaus

1 Mins read
Høsten byr på mange gode frukter, bær og grønnsaker. Og hvem kan vel takke nei til de gode eplene som kommer i… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a6deabe22b', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
KakerKaker og Dessert

17.mai Red & Blue Velvet Kake

1 Mins read
Det nærmer seg 17.mai og i den forbindelse er det mye baking og matlaging rundt om i landet. Dette er tross alt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a6deabfb7b', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: