Kaker og Dessert

Black Magic Halloween Cupcakes

1 Mins read

Det er endelig oktober og det betyr at vi har kommet inn i Halloween-måned. Hva passer vel bedre enn skikkelig saftige Halloween Cupcakes?

Dette er black magic muffins med en enkel smørkrem på. Smaker godt av kaffe og sjokolade, med en søt finish med smørkremen. Prøv da vel!

Black Magic Halloween Cupcakes (20-25 stk)

Ingredienser:

 • 1 dl bakekakao
 • 4 dl sukker
 • 3,5 dl mel
 • 2 ts bakepulver
 • 1 ts natron
 • 2 egg
 • 2,5 dl melk + 3 ss sitronsaft
 • 0.5 dl olje
 • 2 ts vaniljesukker
 • 2 dl sterk kaffe
 • 250 g melis
 • 2-3 ss melk
 • 150 g smør, romtemperert

Slik gjør du det:

 1. Bland melk og sitronsaft. La det stå på benken i 10-15 minutter til det begynner å tykne litt.
 2. Sett ovnen på 180 grader. Gjør klart to muffinsbrett med muffinsformer.
 3. Bland sammen alt det tørre i en bakebolle. Rør sammen alle de våte ingrediensene i et desilitermål.
 4. Bland vått og tørt sammen og rør godt. Dette skal bli en veldig tynn røre.
 5. Fyll muffinsformene cirka 2/3 fulle. Stek midt i ovnen i 10-15 minutter til de er gjennomstekt.
 6. Avkjøl helt på rist før du pynter.
 7. Pisk sammen melis og romtemperert smør til en tykk krem. Spe på med litt melk for å gjøre den jevnere. Bruk gjerne konditorfarge for å få farge på kremen. Jeg brukte svart, hvit, grønn og oransje for å lage gresskar og spøkelser.
 8. Dekorer cupcakesene før servering.
 9. Nyt!
You may also like
FrokostLunsj

BLT Muffins

1 Mins read
Når det begynner å bli kjedelig med brødskiver til lunsj er det lurt å finne annen mat som både er mettende og… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651383eb5bbcf', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Mocca Cookies

1 Mins read
Hvis du er sugen på noe skikkelig godt til kaffen, men ikke ønsker å dra på butikken eller stå et par timer… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651383eb5d2b3', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Raske Brownie Cookies

1 Mins read
Skal du ha besøk om 30 minutter og trenger noe lett å servere? Eller er du kanskje bare fysen på noe skikkelig… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651383eb5eb2a', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: