Kaker og Dessert

Kjeks til Halloween

1 Mins read
Jump to Recipe

Halloween er om bare noen få dager, men det er enda ikke for sent å lage noen skumle småkaker eller kjeks som du kan servere til gjester eller bare kose deg med i helgen! Disse er morsomme, litt skumle og superenkle å lage sammen med barna!

Halloween Kjeks

Course Dessert

Ingredients
  

 • 200 g romtemperert smør
 • 1 stk egg
 • 4,5 dl mel
 • 1 dl sukker
 • 1 ts bakepulver
 • 2 ts vaniljesukker
 • 5-6 ss jordbærsyltetøy
 • Pynte «øyne» og rød konditorfarge til dekorering

Instructions
 

 • Sett ovnen på 170 grader. Gjør klar to stekebrett.
 • Kjør romtemperert smør og sukker sammen til det blir hvitt.
 • Tilsett egget.
 • Spe på med de tørre ingrediensene.
 • Kna alt sammen til en jevn deig.
 • Rull deigen ut til en lang tykk pølse. Del den opp i biter på størrelse med tommelen din. Rull disse sammen til en kule og sett på et stekebrett.
 • Trykk forsiktig ned midten av kula slik at hver ball får en grop i seg. Fyll denne med litt syltetøy.
 • Stek midt i ovnen i ca. 10 minutter.
 • Ta kakene ut og la avkjøle seg i 5-10 minutter.
 • Legg på et øye midt i syltetøyet. Bruk en tynn pensel og litt rød konditorfarge til å tegne «blodårer» ut fra øyet og syltetøygropa.
 • Server med en gang eller oppbevar i en lufttett boks.
 • Nyt!
Keyword halloween, kjeks
You may also like
Bakst

Sjokoladekjeks med Ganache

1 Mins read
Hvis du ikke er så veldig begeistret for de tradisjonelle julekakene eller du bare har lyst til å prøve deg på noe… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a5f138d7b4', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
KakerKaker og Dessert

Grinchen Cookies

1 Mins read
Når julen ringer inn er det viktig å huske på at alle skal bli inkludert og at ingen skal føle seg alene… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a5f138f027', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
AnnetBakst

Salte Kjeks

1 Mins read
Det å lage egne kjeks til ostefatet eller gåturen er slettes ikke vanskelig. Denne oppskriften gir deg sprø, salte kjeks som minner… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a5f1390599', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Translate »
%d bloggers like this: