Middag

Gnocchi med spinat og ricotta i enkel tomatsaus

1 Mins read

Noen dager krever minimalt med innsats på kjøkkenet og maksimalt kos ved middagsbordet. Har du en sånn dag kan jeg friste med denne deilige gnocchi-middagen!

Her får du en enkel middag med enkle ingredienser som tar under 30 minutter å lage. En rett som virkelig kan nytes ved middagsbordet av både store og små!

Gnocchi med ricotta og spinat i en enkel tomatsaus (3-4 pers)

Ingredienser:

 • 2 bokser hakkede tomater
 • 2-3 ss tomatpure
 • Ca. 500 g gnocchi
 • 3 hvitløksfedd
 • ½ beger ricotta
 • Ca 50-70 g revet ost
 • 2 never spinat
 • Brød og parmesan til servering

Slik gjør du det:

 1. Sett ovnen på 200 grader.
 2. Sett på en kjele med vann og ha litt salt oppi. Kok gnocchi som anvendt på pakken.
 3. Bruk en stavmikser på de hakkede tomatene for at det skal bli en jevnere saus.
 4. Bland sammen hakkede tomater, tomatpure og presset hvitløk i en kjele. La dette stå å småputre til gnocchien er ferdig.
 5. Ha gnocchi og spinat i tomatsausen. Smak til med salt og pepper.
 6. Ha det i en ildfastform. Fordle ricotta og ost utover gnocchien. Sett inn i ovnen i cirka 10 minutter eller til osten har smeltet.
 7. Ta ut og server med brød og parmesan.
 8. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518e6a08e51d', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518e6a08f988', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518e6a090f03', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: