Middag

Pasta Stroganoff

1 Mins read

Pasta Stroganoff er en rask og lettvin hverdagsmiddag som passer for hele familien. Med runde, gode smaker og kjente ingredienser blir denne en hit på middagsbordet.

Pasta Stroganoff (4-5 pers)

Ingredienser:

 • 500g pasta/ Gigli Toscani
 • Ca 250 g sjampinjong
 • 1 løk
 • 2 dl creme fraiche
 • 1 dl kjøttbuljong
 • 1 ss tomatpure (kan sløyfes)
 • 1 pk kjøttdeig
 • Smør til steking
 • Salt og pepper

Slik gjør du det:

 1. Varm smør i en gryte. Sett på vann til pastaen i en annen gryte og kok pastaen som anvist på pakken.
 2. Brun kjøttdeigen i gryta. Tilsett finhakket løk når kjøttdeigen begynner å bli ferdig. Stek i et par minutter.
 3. Tilsett oppskåret sopp, tomatpure og kjøttbuljong. Kok opp og la småputre i et par minutter.
 4. Tilsett pastaen og creme fraiche. La stå til alt er gjennomvarmt.
 5. Smak til med salt og pepper før servering.
 6. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6513849ee1e3d', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6513849ee322f', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Hvite «kjøttboller» med spagetti

1 Mins read
Kjøttfrie middager trenger ikke være kompliserte eller ta lang tid å lage. Sleng sammen ingrediensene til de hvite “kjøttbollene” i en blender… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6513849ee456d', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: