Topp 5 bakefavoritter

515

God fredag til dere alle sammen!

Det er så morsomt å se at dere er så mange som kommer innom her hver dag! Jeg håper dere får mange gode ideer og mange gode smaksopplevelser når dere er her inne, jeg setter så stor pris på besøket deres!

Den siste måneden ser jeg at baking har vært utrolig populært blant dere, så da tenkte jeg at jeg skulle gi dere topp 5 bakefavoritter fra arkivet. Dette er de mest besøkte bakeoppskriftene som er deres favoritter den siste tiden. Trykk på bildene eller overskriften så kommer du direkte til oppskriften.

Kanskje du finner noe å bake i helgen?

  1. Kanelboller i form

2. Grove Innbakte Pølser

3. Pull Apart Hvitløksbrød

4. Ovnsbakte Donuts

5. Grove Pizzaboller

Hva skal du bake i helgen?

Leave a Reply

Close
© Copyright 2020. All rights reserved.
Close
Translate »
%d bloggers like this: