BakstKaker og Dessert

Sprekte sjokolade småkaker

1 Mins read

Sprekte sjokolade småkaker er alle sjokoladeelskeres store (eller lille?) drøm! Disse melisdekte småkakene har en deilig sjokoladesmak som gjør de helt uimotståelige.

Sprukne sjokolade småkaker

Ingredienser:

 • 260 g mel
 • 200 g bakekakao
 • 4 egg
 • 200 g sukker
 • 70 g brunt sukker
 • 3 ts bakepulver
 • 1,2 dl nøytral olje
 • 2 ts vaniljesukker
 • ½ ts salt
 • Melis til å rulle småkakene i

Slik gjør du det:

 1. Ha alle de tørre ingrediensene i en bakebolle.
 2. Rør sammen olje og egg i et desilitermål.
 3. Bland våte og tørre ingredienser til en fast masse. Pakk deigen inn i plast og sett deigen i kjøleskapet i 2-3 timer.
 4. Sett ovnen på 180 grader.
 5. Bruk en spiseskje til å rulle kuler av deigen. Rull deigklumpene rundt på en tallerken med melis så hele klumpen blir dekket av melis. Legg kulene på et stekebrett med litt mellomrom.
 6. Stek midt i ovnen i 10-12 minutter.
 7. Ta brettet ut av ovnen og la småkakene avkjøle seg noen minutter før du flytter de fra stekebrettet før servering.
 8. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Mocca Cookies

1 Mins read
Hvis du er sugen på noe skikkelig godt til kaffen, men ikke ønsker å dra på butikken eller stå et par timer… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f7984c0ee', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Raske Brownie Cookies

1 Mins read
Skal du ha besøk om 30 minutter og trenger noe lett å servere? Eller er du kanskje bare fysen på noe skikkelig… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f7984d81b', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Super Sjokoladeis

1 Mins read
Det er endelig sommer. Det er sol, og været har endelig begynt å gi oss varmere dager. Og varmere dager det betyr… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f7984ed6f', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: