MiddagUkemeny

Ukemeny – Uke 46

1 Mins read

Middag skal være en hyggelig stund for alle involverte. En stund man skal kose seg, nyte maten og nyte selskapet til de rundt seg. Denne uka er det mye rask mat på menyen. Nå som det begynner å nærme seg juletider og juleferie vil det også si at det nærmer seg alle mulige juleavslutninger på skole, jobb, trening og i barnehagen, da passer det fint å ha lettvinte middager som hele familien liker og som enten lager seg selv eller ikke tar så lang tid!

Et lite tips hvis dere føler på tidsklemma, men likevel ønsker en ordentlig middag hvor alle setter seg ned og nyter maten sammen: Bytt om på kveldsmaten og middagen! Ta en brødskive eller et rask ostesmørbrød mellom jobb og trening, og spar middagen og middagskosen til senere når dere har bedre tid.


Ukemeny – Uke 46

Mandag – Nasi Goreng

Tirsdag – Middelhavskylling

Onsdag – Enkel tomatsuppe

Torsdag – Rask fiskeburger

Fredag – Luksus Lasagne

Lørdag – Sticky Honey Chicken

Søndag – Pasta Pangrattato

Uken består ikke kun av middager. Jeg har derfor valgt ut to oppskrifter jeg synes det virkelig er verdt å prøve ut denne uka.

Ukens Søteoppskrift – Panna Cotta

Ukens Ekstra – Mini Frokostpannekaker m/ nøttesmak

Nyt middagen!

You may also like
Middag

Ovnsbakt kyllinglår i honning- og soyasaus

1 Mins read
Her kommer en enkel og sunn hverdagsmiddag! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a74dc7695f', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
MiddagSupper

Miso Ramen med Ingefær

1 Mins read
Det enkle er ofte beste sies det! Når det kommer til enkle hverdagsmiddager kunne jeg ikke blitt mer enig. Den asiatiske retten… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a74dc79311', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Middag

Svensk Kjøttbollegryte

1 Mins read
Raske, enkle hverdagsmiddager er et must i en hektisk hverdag! Test ut denne svenske Kjøttbollegryta som kommer til å bli en skikkelig… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a74dc7b781', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: