Ukemeny – Uke 46

643

Middag skal være en hyggelig stund for alle involverte. En stund man skal kose seg, nyte maten og nyte selskapet til de rundt seg. Denne uka er det mye rask mat på menyen. Nå som det begynner å nærme seg juletider og juleferie vil det også si at det nærmer seg alle mulige juleavslutninger på skole, jobb, trening og i barnehagen, da passer det fint å ha lettvinte middager som hele familien liker og som enten lager seg selv eller ikke tar så lang tid!

Et lite tips hvis dere føler på tidsklemma, men likevel ønsker en ordentlig middag hvor alle setter seg ned og nyter maten sammen: Bytt om på kveldsmaten og middagen! Ta en brødskive eller et rask ostesmørbrød mellom jobb og trening, og spar middagen og middagskosen til senere når dere har bedre tid.


Ukemeny – Uke 46

Mandag – Nasi Goreng

Tirsdag – Middelhavskylling

Onsdag – Enkel tomatsuppe

Torsdag – Rask fiskeburger

Fredag – Luksus Lasagne

Lørdag – Sticky Honey Chicken

Søndag – Pasta Pangrattato

Uken består ikke kun av middager. Jeg har derfor valgt ut to oppskrifter jeg synes det virkelig er verdt å prøve ut denne uka.

Ukens Søteoppskrift – Panna Cotta

Ukens Ekstra – Mini Frokostpannekaker m/ nøttesmak

Nyt middagen!

Leave a Reply

Close
© Copyright 2020. All rights reserved.
Close
Translate »
%d bloggers like this: