Sauser, dip & marinader

Herlig hvitløksdressing

1 Mins read

Hvis du er på jakt etter den perfekte hvitløksdressingen. En dressing som virkelig passer godt til chipsen, lammet eller pizzaen, men gjerne vil ha det lille ekstra er dette hvitløksdressingen du leter etter! Med ovnsbakt hvitløk får du en mye rundere og mildere smak enn de tradisjonelle rå hvitløksfeddene.

Herlig Hvitløksdressing

Ingredienser:

 • 2 hele hvitløk
 • 1 boks rømme
 • 3-4 ss finhakket gressløk
 • 1 ss olje
 • 1 ts salt

Slik gjør du det:

 1. Sett ovnen på 200 grader.
 2. Skjær toppen av hvitløkene. Pensle toppene med olje og dryss over salt. Pakk inn i hvitløkene aluminiumsfolie.
 3. Stek midt i ovnen i cirka 45 minutter.
 4. Press ut hvitløkene fra skallet ned i en bolle. Mos hvitløken med en gaffel. Rør inn rømme og gressløk. Smak til med salt og pepper hvis ønskelig.
 5. Server til f.eks. pizza eller potetgull.
 6. Nyt!
You may also like
MiddagVegetar

Hvitløkspasta

1 Mins read
Hvis du, som jeg, er skikkelig glad i hvitløk er denne retten noe for deg! Hvitløkspasta er en deilig, enkel pastarett med… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6513934cadaf4', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Uncategorized

Ovnsbakte Hvitløk

1 Mins read
Ovnsbakte hvitløk er kanskje en av de enkleste tilbehørene til middager som jeg kan forestille seg. Ved å ovnsbake hvitløk fjerner man… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6513934cafaba', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Bakst

Hvitløksknuter

1 Mins read
Hvitløksknuter er små knuter av deilig lyst brød, dekket i hvitløkssmør og parmesan. Disse kan man enkelt servere som snacks med forskjellige… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6513934cb1b7b', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: