Middag

Kylling Marsala

1 Mins read

Kylling Marsala er saftig kyllingmiddag med kylling som bader i en deilig, kremete marsala saus. Den italienske marsala sausen er rik på smak og passer perfekt til hele familien. Server sammen med ris eller pasta og få et nydelig måltid på bare 30 minutter.

Kylling Marsala (4 pers.)

Ingredienser:

 • Ca. 150 g mel
 • 1 ts salt
 • 1 ts pepper
 • 2 ss smør
 • Ca. 500 g kyllingfilet
 • Olje til steking
 • 2 hvitløksfedd
 • 200 g sopp
 • 1,5 dl marsala vin
 • 1,5 dl creme fraiche
 • 2 dl kyllingbuljong
 • Ris/pasta og salat til servering

Slik gjør du det:

 1. Bland mel, salt og pepper sammen på en tallerken. Varm opp olje i en høy stekepanne.
 2. Tørk av kyllingfiletene. Del de i to. Vend så kyllingbitene i melblandingen og stek de til de er gylne i stekepanna. Legg kyllingen til side.
 3. Smelt smøret i stekepanna. Fres sopp i skiver og finhakket hvitløk i 2-3 minutter i smøret.
 4. Tilsett marsala vinen, buljong og creme fraiche. Rør godt, og la det stå å småputre i 7-8 minutter til sausen begynner å tykne. Smak til med salt og pepper.
 5. Ha kyllingen i panna med sausen og la det stå i noen minutter så kyllingen blir gjennomvarm. Øs gjerne sausen over for å gi kyllingen mer smak.
 6. Server med ris og salat.
 7. Nyt!  
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518d0631566e', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518d06316bc0', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518d06317f7c', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: