MiddagVegetar

Hvitløkspasta

1 Mins read

Hvis du, som jeg, er skikkelig glad i hvitløk er denne retten noe for deg! Hvitløkspasta er en deilig, enkel pastarett med en saus som inneholder masse hvitløk. Denne er rask å slenge sammen og kan fungere som både en rask lunsj og en rask middag.

Hvitløkspasta (2-3 pers.)

Ingredienser:

 • 4-6 hvitløksfedd
 • 1 vårløk
 • 1,25 dl kokosmelk
 • 3 ss soyasaus
 • 2 ts hoisinsaus
 • Pasta
 • Olje/smør til steking

Slik gjør du det:

 1. Kok pastaen som anvist på pakken.
 2. Varm litt olje/smør i en høy stekepanne. Fres finhakket hvitløk i 1 minutt før du tilsetter halvparten av finskårete vårløken. Stek i 1-2 minutter.
 3. Nå kan du ha i kokosmelk, soyasaus og hoisinsaus. La det småputre i et par minutter.
 4. Hell av vannet på pastaen og sett til side.
 5. Ha så pastaen og resten av vårløken i stekepanna sammen med sausen. Rør alt godt sammen.
 6. Server gjerne med chiliflak og/eller revet parmesan.
 7. Nyt!
You may also like
FrokostLunsj

BLT Muffins

1 Mins read
Når det begynner å bli kjedelig med brødskiver til lunsj er det lurt å finne annen mat som både er mettende og… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6513802f5bce0', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Lunsj

Smakfulle Samosaer

1 Mins read
Disse smakfulle samosaene er helt perfekte som fingermat i selskap eller som en ekstra liten snacks i matboksen ! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6513802f5da98', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6513802f5f17d', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: