Middag

Gresskar “Carbonara”

1 Mins read

Hvis man ønsker å få inn mer grønnsaker i kosten er det å putte grønnsaker i saus helt konge. Ikke bare er grønnsakene med på å løfte og gi sausen en bedre smak, men man får gjerne en liten næringsboost inni der også!

Gresskar “carbonara” er en deilig, kremet og mild pastarett som minner om den italienske klassikeren pasta carbonara på mange måter. Denne blir garantert en ny favoritt!

Gresskar «Carbonara» (4-5 pers.)

Ingredienser:

 • 1 flaskegresskar (ca. 500 g)
 • 150 g bacon
 • 2 ss smør
 • 2-3 hvitløksfedd
 • 2 dl buljong
 • 1 ts salvie
 • 2 dl melk
 • 1 ts timian
 • 1 liten rødløk
 • Pasta

Slik gjør du det:

 1. Smelt smøret i en gryte. Stek oppskåret rødløk i 1-2 minutter.
 2. Tilsett finhakket hvitløk og fres i 30 sekunder til.
 3. Ha i gresskar i terninger, buljong og krydder. Kok opp og la det småputre i 8-10 minutter eller til gresskarterningene er møre.
 4. Løft gryta av plata. Rør inn melken. Bruk en stavmikser til å jevne sausen. Sett tilbake på plata, og la den stå på lav varme.
 5. Kok pastaen som anvist på pakken.
 6. Ha litt smør eller olje i en stekepanne. Stek bacon i små terninger og løft det over på tørkepapir så det får rent av seg alt fettet.
 7. Bland pastaen sammen med sausen eller server hver for seg.
 8. Nyt!
You may also like
Middag

Ovnsbakt kyllinglår i honning- og soyasaus

1 Mins read
Her kommer en enkel og sunn hverdagsmiddag! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a726476c51', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
MiddagVegetar

Thai Red Curry Nudler

1 Mins read
Thai Red Curry Nudler har blitt en av mine favorittretter når jeg har dårlig tid, men har lyst på noe med mye… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a72647889d', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
MiddagSupper

Miso Ramen med Ingefær

1 Mins read
Det enkle er ofte beste sies det! Når det kommer til enkle hverdagsmiddager kunne jeg ikke blitt mer enig. Den asiatiske retten… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a72647a2f3', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: