Middag

Sommerruller med kylling og peanøtt-hoisin-saus

1 Mins read

Sommerruller er utrolig digg! Man kan nesten ha hva som helst inni de og de smaker garantert digg. Særlig servert sammen med en nydelig (gjerne hjemmelaget) dip eller saus.

Disse sommerrullene her byr på milde smaker og en knallgod saus!

Sommerruller med kylling og hoisin-peanøtt-saus (2-4 personer)

Ingredienser:

Saus:

 • 4 ss hoisinsaus
 • 1 ts eplecidereddik
 • 3 ss tykt peanøttsmør
 • 1-2 ss varmt vann

Sommerrullene:

 • 1-2 kyllingfilet
 •  1 pk vermicelli nudler
 • 1 gulrot
 • 2-3 salatblader
 • 1 liten neve bønnespirer
 • Ca. 1 ss femkrydder  
 • Olje/smør til steking
 • 1 pk spring roll wrapper / rispapir

Slik gjør du det:

 1. Start med å blande sammen alle ingrediensene til sausen. Sett den til side slik at smakene får satt seg ordentlig.
 2. Kok opp vann til vermicelli nudlene og kok dem som anvist på pakken. Hell av vannet og skyll de under kaldt vann. Sett til side.
 3. Skjær kyllingen i tynne strimler. Varm litt olje/smør i en stekepanne. Stek kyllingen og dryss over femkrydder under stekingen.  
 4. Kutt opp grønnsakene i strimler (gulroten kan eventuelt raspes).
 5. Kok opp 1-2 L vann. Ha det i en stor bakebolle. Sjekk at du har en ren og tørr overflate å jobbe på.
 6. Ta et rispapir å dypp forsiktig i vannet, la det være i vannet i et par sekunder før du tar det opp og legger flatt foran deg. Fyll med litt av nudlene, kyllingen og grønnsakene på midten nederst på papiret. Brett så den nederste fliken over fyllet, før du bretter inn sidene og ruller sommerrullen opp. Gjenta til du har fylt alle rispapirene eller gått tom for fyll.
 7. Del de på midten og server med hoisin-peanøtt-sausen. PS Synes du sausen er for tykk kan du blande den ut med litt varmt vann.
 8. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518dce276cc0', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518dce278353', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518dce279758', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: