KakerKaker og Dessert

Reinsdyr Småkaker

1 Mins read

Er det bare nissefar som skal få noe godt å spise på når han kommer på besøk i natt? Ikke i følge gutta mine, da skal nemlig de flinke reinsdyrene ha litt belønning for jobben også! Reinsdyr skal kanskje ikke ha så mye søtt, og en gulrot er ikke like morsomt når nissen får pepperkaker og grøt. Men reinsdyr småkaker passer perfekt for store og små reinsdyr!

Disse gode og sprø reinsdyr småkakene med skikkelig nøttesmak passer perfekt til dette!

Reinsdyr småkaker

Ingredienser:

 • 115 g mykt smør
 • 180 g peanøttsmør
 • 70 g brunt sukker
 • 75 g hvitt sukker
 • 2 ts vaniljesukker
 • 1 egg
 • 210 g mel
 • 1 ts natron
 • Røde non-stop/skittels (nese)
 • Små salte kringler (horn)
 • Svarte kuler/kakestrøssel (øyne)

Slik gjør du det:

 1. Sett ovnen på 180 grader. Gjør klar to stekebrett med bakepapir.
 2. Kjør sammen smør, peanøttsmør, sukker og brunt sukker i kjøkkenmaskinen til en jevn blanding.
 3. Ha i egget.
 4. Bland inn de tørre ingrediensene og vend det inn i blandingen.
 5. Sett deigen kjølig i 10 minutter.
 6. Rull små kuler og legg de med litt avstand på stekebrettene.
 7. Stek midt i ovnen i 8-9 minutter.
 8. Ta ut av ovnen. Med en gang de er ute av ovnen setter du på nese, horn (brekk kringlene for å få taggete gevir) og øyne uten å løfte på småkakene.
 9. La hvile i 5-7 minutter på stekebrettet før du flytter dem eller serverer dem.
 10. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Mocca Cookies

1 Mins read
Hvis du er sugen på noe skikkelig godt til kaffen, men ikke ønsker å dra på butikken eller stå et par timer… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519df02cb40d', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Mailendere

1 Mins read
Ta med barna å lag friske mailendere til jul! Mailendere er myke, smørkjeks med en frisk smak av sitron. Passer perfekt som… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519df02cc73c', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
KakerKaker og Dessert

Crunchy Brownie med peanøttsmør

1 Mins read
Nøtter og sjokolade er en fantastisk kombinasjon! I denne seige, digge brownien får du en deilig kremet nøttesmak når du tilsetter peanøttsmør…. __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519df02cf13d', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: